Interessant:

Deezer beschikbaar op Apple Watch

nieuws 16 maart 2016 om 13:41

Muziekstreamingdienst Deezer kondigt de beschikbaarheid van de Deezer-app op Apple Watch aan. Dankzij de samenwerking met Apple hebben muziekliefhebbers nu vanaf hun pols toegang tot hun Deezer playlists.

Via de My Music-functie in de Deezer-app kun je je Deezer's muziekbibliotheek nu synchroniseren met de Apple Watch. Je kunt onder andere gebruik maken van de Deezer-functie Flow, die muziek voor je selecteert op basis van je luistergedrag. De app biedt verder toegang de functies Player (neem je playlist in eigen hand, markeer je favoriete nummers of sla nummers of), Mixes (een Deezer Mix voor elke stemming) en Charts (om altijd om de hoogte te zijn van Top Tracks, Top Albums, Top Playlists en Top Artists). De app ondersteunt ook Force Touch, daarmee kan je harder op het scherm drukken om een wachtrij te zien, een nummer te herhalen of je lijst af te spelen in de shuffle modus.

Deezer-app op Apple Watch
Deezer-app op Apple Watch

Deezer op Apple Watch is beschikbaar voor iPhone-gebruikers met iOS 8.2 of hoger en biedt ook toegang tot al eerder gesynchroniseerde muziek op je iPhone in de offline modus. Deezer introduceerde eind vorig jaar ook een speciale app voor Apple CarPlay.

"Ik draag mijn horloge erg graag, maar wanneer ik onderweg ben en naar Flow wil luisteren, zorgt Deezer op Apple Watch ervoor dat ik mijn favoriete nummers binnen handbereik heb, overal en op elk moment," aldus Alexander Holland, Chief Content en Product Officer bij Deezer.

portablegear.nl