Interessant:

Deezer-app standaard op Honor-smartphones

nieuws 5 februari 2016 om 10:11

Muziekstreamingdienst Deezer gaat samenwerken met Honor, het smartphonemerk van Huawei. De Deezer-applicatie wordt standaard geļnstalleerd op alle toestellen van Honor.

De samenwerking met Deezer, dat beschikbaar is in 180 landen, zorgt ervoor dat gebruikers meer flexibiliteit, vrijheid en mogelijkheden hebben bij het ontdekken van muziek. Hierbij krijgen ze ook persoonlijke aanbevelingen van vijftig muziekredacteurs van Deezer over de hele wereld. De applicatie op de Honor-toestellen biedt toegang hebben tot Deezer's uitgebreide catalogus van 40 miljoen nummers, 40.000 podcasts en audioboeken. Deezer is beschikbaar op Honor-toestellen in Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Zuidoost-Aziė.

"Klanten van Honor krijgen het beste uit twee werelden - slimme technologie in combinatie met de beste muziek en radio," aldus Gerrit Schumann, Chief International Officer bij Deezer. "Met één druk op de knop hebben luisteraars direct toegang tot de grootste muziekcatalogus ter wereld en meer dan 40.000 podcasts, gepersonaliseerde mixen en audioboeken."

Honor 5X
Honor 5X

"Klanten van Honor zijn altijd op zoek naar nieuwe vormen van entertainment op hun mobiele apparaten en Deezer is een pionier op het gebied van innovatie en entertainment," zegt Liu Dan, Chief Strategy Officer en VP bij Honor, Huawei Consumer Group. "We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Deezer en zijn ervan overtuigd dat onze klanten verrast en verheugd zullen zijn met de uitgebreide selectie en variatie aan muziek en audiodiensten."

Honor brengt binnenkort twee nieuwe smartphones op de markt, de Honor 5X en de Honor 7 Premium.

portablegear.nl