Interessant:

Asphalt 7 racegame getoond bij Samsung Galaxy S3 presentatie

nieuws 5 mei 2012 om 13:14

Tijdens de introductie van de Samsung Galaxy S3, afgelopen donderdag, toonde gamedeveloper Gameloft een teaser van de nieuwe racegame Asphalt 7: Heat.

Sinds Apple en Epic de handen in een hebben geslagen en bij de presentatie van elk nieuw Apple-product een nieuwe editie van Epics game Infinity Blade wordt getoond (bij de aankondiging van de New iPad 3, afgelopen maart, was het de beurt aan Infinity Blade: Dungeons), onthullen ook andere fabrikanten bij de presentatie van een nieuw product een nieuwe mobiele topgame. Dat is slim, want games zijn toepassingen die goed de (vernieuwde) grafische kracht van het nieuwe product tonen.

Tijdens de presentatie van de Samsung Galaxy S3 (i9300) werd een teaser getoond van Asphalt 7: Heat, een nieuwe racegame in de populaire Asphalt-serie. De game is ook te zien op een persfoto van de Galaxy S3 (zie onder). De eerste beelden van Asphalt 7 zagen er indrukwekkend op het 4,8-inch HD Super AMOLED-display van de Galaxy S3. Middels MHL is het ook mogelijk om het spel op een HD-televisie te spelen en de S3 als controller te gebruiken. 

Asphalt 7: Heat wordt waarschijnlijk binnenkort officieel aangekondigd voor Android en iOS.

Asphalt 7 op Samsung Galaxy S3
Asphalt 7 op Samsung Galaxy S3

PocketGamer UK