Interessant:

Infinity Blade: Dungeons naar new iPad 3

nieuws 9 maart 2012 om 11:06

Zoals inmiddels traditie is, heeft gamepublisher Epic Games deze week tegelijkertijd met de introductie van de nieuwe iPad (de "new iPad 3") een nieuwe Infinity Blade-actie game aangekondigd, te weten Infinity Blade: Dungeons.

Bij eerdere perspresentaties van de iPhone 4iPhone 4S en iPad 2 werden ook trailers getoond van Infinity Blade en Infinity Blade II om de grafische kracht van de apparaten te demonstreren. De Infinity Blade-games zijn grafisch indrukwekkende actiegames, die Apple graag toont op haar productpresentaties: niet alleen om de grafische mogelijkheden van haar tablets en smartphones te tonen, maar ook om te laten zien dat het uitstekende gaming-apparten zijn. Epic Games, de publisher van games, is natuurlijk maar wat blij met de vele aandacht die de spellen krijgen doordat ze vertoond worden bij de wereldwijd populaire persconferenties van Apple.

Infinity Blade: Dungeons voor new iPad 3
Infinity Blade: Dungeons voor new iPad 3

Het was daarom niet heel verrassend dat er met Infinity Blade: Dungeons bij de presentatie van de new iPad 3 deze week wederom een nieuw Infinity Blade-deel werd aangekondigd. Het spel is specifiek ontwikkeld voor de nieuwe iPad, die een nieuwe krachtigere grafische processor heeft en een HD-display: op de new iPad 3 is het spel in Full HD te spelen. Qua verhaal is het spel een "prequel" van de vorige delen. Het spel komt later dit jaar exclusief voor iOS beschikbaar: waarschijnlijk komt er ook een voor de iPhone geoptimaliseerde editie. De prijs is nog niet bekend. 

Verder lezen...

- New iPad 3 review - New iPad 3 vs. iPad 2: verschil (specs)

portablegear.nl