Interessant:

Samsung Galaxy S3 gepromoot op Olympische Spelen 2012

nieuws 17 april 2012 om 11:22

Samsung gaat de Samsung Galaxy S3, die aankomende 3 mei wordt gepresenteerd, waarschijnlijk groots promoten op de Olympische Spelen 2012 in Londen.

Samsung maakte deze week bekend dat de Samsung Galaxy S3 aankomende 3 mei officieel wordt gepresenteerd in Londen. Het toestel beschikt volgens de geruchten onder meer over een 4,65-inch Super AMOLED-display, een quad-core processor, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, NFC en een 12-megapixel camera.

Samsung is sponsor van de Olympische Spelen 2012 in Londen (van 27 juli t/m 12 augustus) en sloot daartoe al sponsordeals met bekende sporters als David Beckham en Maria Sharapova, die op de Spelen als "Samsung-ambasseur" voor de dag zullen komen. Het Koreaanse bedrijf grijpt het wereldwijd bekeken sportevenement waarschijnlijk aan om de Galaxy S3 flink te promoten. Mogelijk komt er ook een speciale editie van de Galaxy S3 met voorgeinstalleerde Olympische Spelen-gerelateerde content.

Verder weet de website Boy Genius Report te melden dat de Samsung Galaxy S3 verkrijgbaar zal zijn in twee designs (in het blauw/zwart en in het wit) en met 16GB of 32GB geheugen.

Samsung Galaxy S3 (concept)
Samsung Galaxy S3 (concept)

Boy Genius Report