Interessant:

hollandsnieuwe: compensatie storing: 1 week gratis beltegoed

nieuws 13 april 2012 om 13:45

hollandsnieuwe biedt een andere compensatie dan Vodafone voor de storing van vorige week. Waar Vodafone je vier dagen gratis laat bellen en sms'en, geeft hollandsnieuwe je één week gratis beltegoed.

Op woensdag 4 april zorgde een brand bij Vodafone in Rotterdam voor enorme rook- en waterschade aan de netwerkcentrale van Vodafone. 700 zendmasten vielen uit, waardoor meer één miljoen mensen, waaronder de klanten van hollandsnieuwe (dat gebruik maakt van het Vodafone-netwerk), plotseling niet meer konden bellen, sms'en en mobiel internetten. Ook waren er nog lange tijd problemen met de voicemail. 

Als compensatie voor de storing geeft Vodafone haar klanten de mogelijkheid om vier dagen gratis te bellen en sms'en (van 2 tot en met 5 mei). hollandsnieuwe komt met een andere compensatieregeling: het biedt haar klanten 1 week gratis beltegoed, waarmee je gebruik kunt maken van de diensten van hollandsnieuwe. Dit kun je gebruiken hoe en wanneer je wilt. Het tegoed wordt uiterlijk 25 april bijgeschreven.

portablegear.nl