Interessant:

Asus toont Padfone en Transformer Pad 300

nieuws 27 februari 2012 om 11:45

Asus heeft op het Mobile World Congress 2012 haar tabletportfolio officieel uitgebreid met de Asus Padfone en de Transformer Pad 300; daarnaast liet het weten de vernieuwde serie Infinity Series-tablets te introduceren.

De Asus Padfone is niet bepaald een verrassing: de 10,1-inch tablet met daarin een 4,3-inch smartphone werd al vooraangekondigd op de Computex 2011 in mei 2011. Pas nu heeft Asus het toestel dan echt definitief aangekondigd. De tablet add-on voor de Padfone verbetert de ergonomie (vooral bij typen) en verlengt de accuduur van het toestel. De 'fone' zelf draait op Android 4.0 en heeft een 4,3-inch SuperAMOLED qHD-display, een dual-core Snapdragon S4-processor, een 8-megapixel camera met LED-flitser, een VGA-frontcamera, Bluetooth 4.0, HDMI, GPS, en HSPA+. Er is nog geen duidelijkheid over de verkrijgbaarheid van dit product in de Benelux.

Asus Padfone
Asus Padfone

De Asus Eee Pad Transformer 300 is een low-end bijdrage aan de Transformer tabletserie. Dit toestel heeft een NVIDIA Tegra 3-processor, een 8-megapixel camera, een 2-megapixel webcam, een 10,1-inch IPS-display (dus niet het Super IPS+ display van de Transformer Prime), 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en draait op Android 4.0.

Asus Transformer Pad 300
Asus Transformer Pad 300

Ten slotte schiep Asus nog flink wat onduidelijk door de nieuwe Infinity Series aan te kondigen; dit zijn identieke modellen als de eerder verschenen Asus Transformer TF700T, maar dan allemaal uitgerust met een NVIDIA Tegra 3- of een Snapdragon S4-processor. Ook van deze modellen moet informatie over de prijs en beschikbaarheid in de Benelux nog volgen.

portablegear.nl