Interessant:

iPad 3 met HD-display en quad-core processor komt in maart

nieuws 16 januari 2012 om 11:23

Volgens persbureau Bloomberg kunnen we in maart de iPad 3 verwachten; Apple's derde tablet zou voorzien zijn van een quad-core processor, 4G/LTE-ondersteuning en een hogere resolutie HD-display dan de iPad 2.

Bloomberg heeft uit 'betrouwbare bronnen' vernomen dat de (massa)productie van de iPad 3 nog deze maand begint in fabrieken in China, die er 24-uurs diensten voor draaien. De productie zal even stil liggen tijdens het Chinese Nieuwjaarsfeest (23 januari), maar daarna wordt de productie weer opgepakt om de iPad 3-modellen tijdig in het westen op de markt te kunnen brengen.

Bloomberg weet verder te melden dat de iPad 3 ten opzichte van de iPad 2 voorzien zal zijn van een hogere resolutie HD-display, 4G/LTE-ondersteuning en een quad-core processor. Het is nog te bezien of dit daadwerkelijk gaat gebeuren.

De introductie van de iPad 3 wordt Apple's eerste grote productlancering sinds het overlijden van Apple-topman Steve Jobs, dus Apple zal alles op alles zetten om er een perfecte introductieshow van te maken.

Naschrift: de new iPad 3 (met HD-display) is 7 maart 2012 officieel geintroduceerd.

Bloomberg