Interessant:

BlackBerry: gratis apps ter compensatie voor storing

nieuws 17 oktober 2011 om 10:49

BlackBerry komt vooralsnog niet met een financiŽle compensatie voor BlackBerry-gebruikers die vorige week drie dagen last hadden van een storing. In plaats daarvan biedt het Canadese bedrijf $ 100 (Ä 72) aan gratis apps aan.

Daarnaast krijgen gedupeerde zakelijke BlackBerry-gebruikers die een Technical Support-contract hebben, ook een maand gratis service. Mike Lazaridis, CEO van BlackBerry-ontwikkelaar RIM, had reeds zijn excuses aangeboden en verzekerde dat er stappen worden genomen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Ter compensatie van de storing van vorige week biedt BlackBerry nu 12 verschillende applicaties, die je de komende weken gratis kan downloaden via de BlackBerry App World. Volgens BlackBerry zijn deze apps in totaal $ 100 (Ä 72) waard.

De compensatie-apps betreffen de spelletjes The Sims 3, Bejeweled, N.O.V.A., Texas Hold'em Poker en Bubble Bash 2 en de toepassingen Photo Editor Ultimate, DriveSafe.ly Pro, iSpeech Translator Pro, Drive Safe.ly Enterprise, Nobex Radio Premium, Shazam Encore en Vlingo Plus: Virtual Assistant. De gratis apps zijn niet allemaal tegelijkertijd verkrijgbaar: ze worden de 'komende vier weken' (vanaf 19 oktober aanstaande) beschikbaar gesteld en zijn tot en met 31 december 2011 gratis te downloaden.

RIM