Interessant:

Navigon 42-serie geintroduceerd

nieuws 30 augustus 2011 om 12:49

Navigon introduceert de nieuwe Navigon 42-serie navigatiesystemen, bestaande uit de Navigon 42 Easy, Navigon 42 Plus en Navigon 42 Premium.

Alle drie de nieuwe navigatiesystemen hebben een 4,3-inch display en zijn voorzien van TMC voor file-informatie onderweg, een rijstrookassistent en Navigons vernieuwde Navigon Flow-interface. Dankzij overzichtelijkere menu's en grotere iconen is de gebruikersvriendelijkheid van deze interface nog groter dan voorheen.

De Navigon 20 Easy is het instapmodel met kaarten van 20 Europese landen. De Navigon 42 Plus biedt kaarten van 44 Europese landen en voegt text-to-speech en gesproken file-informatie toe. De Navigon 42 Premium heeft dezelfde mogelijkheden als het Plus-model en voegt daar nog Bluetooth, voice-control, Panorama 3D View (voor een realistische weegave van landschappen) en NAVTEQ Traffic (TMC Pro)-ondersteuning voor negen landen aan toe. Met de laatste optie krijg je nog sneller file-informatie binnen, waardoor tijdig alternatieve routes kunnen worden berekend.

Navigon 42 Easy/Plus/Premium
Navigon 42 Easy/Plus/Premium

De Navigon 42-serie ligt vanaf september in de winkels. De Navigon 42 Premium kost 199,-, de Navigon Plus is verkrijgbaar voor 159,- en de Easy variant kost 139,-. Alle modellen zijn voorzien van een kortingsboekje met kortingen tot 80 procent op vier optionele Navigon diensten. Het Duitse Navigon werd afgelopen juni voor ongeveer 50 miljoen euro overgenomen door de Amerikaanse concurrent Garmin.

portablegear.nl