Interessant:

Motorola Milestone 3 (nogmaals) officieel

nieuws 30 augustus 2011 om 10:56

Nadat Motorola de Milestone 3 eerder dit jaar al in China (als de Motorola XT883) en in de Verenigde Staten (als de Droid 3) heeft aangekondigd, is het toestel nu ook officieel geintroduceerd onder de naam Motorola Milestone 3.

De Motorola Milestone 3 verscheen in juni in China onder de naam Motorola XT883 en in juli in de Verenigde Staten als de Motorola Droid 3. Het Amerikaanse bedrijf heeft nu laten weten dat het toestel vanaf 29 augustus in BraziliŽ onder de naam Milestone 3 te koop is en vanaf september ook in andere landen in Zuid-Amerika. Over een release een Europa is nog steeds geen duidelijkheid.

Motorola Milestone 3
Motorola Milestone 3

De Motorola Milestone 3 is een Android 2.3-smartphone met een 4-inch touchscreen en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Daarnaast is het toestel onder meer voorzien van een 1GHz-processor, een 8-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder, 16GB geheugen en QuickOffice. De Milestone 3 is de logische opvolger van de Milestone 1 en de Milestone 2. Motorola was eerder deze maand groot in het nieuws vanwege de overname door Google.

portablegear.nl