Interessant:

Motorola Milestone 3 officieel

nieuws 17 juni 2011 om 10:12

Motorola heeft in China de Motorola Milestone XT883 geintroduceerd; dit derde model in de Milestone-serie zal in Europa zo goed als zeker worden uitgebracht onder de logische naam Motorola Milestone 3.

Net als de originele Motorola Milestone en de Motorola Milestone 2 beschikt de Milestone 3 (voor Amerikanen de Droid 3) over een touchscreen en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Het betreft hier een 4-inch qHD-touchdisplay (960 x 540 pixels). De Milestone 3 draait op Android 2.3 Gingerbread en is voorzien van een frontcamera om mee te videochatten en een 8-megapixel met LED-flitser en een 1080p Full HD-videorecorder voor het maken van foto's en video's.

Het geheugen van de Motorola Milestone 3 bedraagt 16GB en is via microSD met maximaal 32GB uit te breiden. De dual-core processor zorgt voor snelle prestaties. WiFi, Bluetooth en 3G/HSDPA worden uiteraard ook ondersteund. De QuickOffice documentviewer/editor is voorgeinstalleerd en het is mogelijk om vanuit je PC toegang te hebben tot je data op de Milestone 3. Data-encryptie is ook een optie.

Motorola Milestone 3
Motorola Milestone 3

De Motorola Milestone XT883 / Milestone 3 komt in het derde kwartaal van 2011 in China op de markt. Het is nog niet bekend wanneer dit model naar Europa en de Verenigde Staten komt.

Motorola