Interessant:

TomTom integreert Twitter in Search & GO LIVE-dienst

nieuws 29 augustus 2011 om 13:34

In oktober 2011 zal TomTom de Search & Go LIVE-diensten introduceren: speciale versies van populaire social media- en online reis- en zoekservices. De diensten omvatten Twitter, Expedia, TripAdvisor en Yelp.

Met de Twitter-functie in de TomTom-navigatiesystemen kan via je TomTom je verwachte bestemming en aankomsttijd twitteren aan je volgers. Dat kan voordat je reis start, zodat je je tijdens de rit volledig kan concentreren op het verkeer. Je hoeft familie of vrienden onderweg niet op de hoogte te houden van eventuele verkeershinder, omdat de verwachte aankomsttijd geactualiseerd wordt. De Twitter-functie is optioneel: deze kan je zelf in- of uitschakelen.

De combinatie van Search & Go LIVE-diensten met Expedia biedt TomTom-gebruikers de mogelijkheid om verschillende accommodaties in de omgeving met elkaar te vergelijken. TripAdvisor en Yelp bieden toegang tot actuele, onafhankelijke beoordelingen van onder meer restaurants, hotels, welnessbedrijven en theaters.

Alle nieuwe diensten binnen de Search & Go LIVE-diensten zijn zo ontwikkeld, dat ze naadloos samenwerken met de kaart- en navigatietechnologie van TomTom. Dat betekent dat op het moment dat je een beoordeling hebt gelezen en een keus hebt gemaakt, je automatisch de beste route aangeboden krijgt. Alle TomTom LIVE-navigatiesystemen berekenen met TomTom HD Traffic de snelste route door druk verkeer.

TomTom introduceert de nieuwe LIVE-diensten in oktober 2011 in de Verenigde Staten, Duitsland en Nieuw-Zeeland. Wanneer Nederland en BelgiŽ aan de beurt zijn is nog niet bekend. Aan de diensten zijn geen extra kosten verbonden.

portablegear.nl