Interessant:

TomTom GO LIVE 1005 WORLD aangekondigd

nieuws 3 november 2011 om 14:00

TomTom introduceert de TomTom GO LIVE 1005 WORLD, een editie van de GO LIVE 1005 met de nieuwe TomTom Search & Go LIVE-diensten (waaronder Expedia en TripAdvisor) en Twitter-functionaliteit aan boord.

De Twitter-functionaliteit van de TomTom GO LIVE 1005 WORLD biedt een optie om de bestemming en de verwachte aankomsttijd te delen met je Twitter-volgers. Je zet de tweet klaar voor vertrek en kan je vervolgens concentreren op de weg. Tijdens de reis hoef je je niet druk te maken over het informeren je volgers over de aankomsttijd. Tijdens de reis wordt de verwachte tijd geŁpdatet. Alle Twitter-functies zijn optioneel te gebruiken en, afhankelijk van de jouw voorkeur, aan en uit te zetten.

Met de nieuwe Expedia-functie in het Search & Go LIVE-portfolio kan je tijdens je reis accommodatieprijzen vergelijken. TripAdvisor biedt toegang tot onafhankelijke live reviews van restaurants, hotels en theaters. Ook heb je toegang tot TomTom Places, de zoekfunctie van TomTom voor winkels, bedrijven, producten en diensten. TomTom Places biedt zoekfuncties waarmee je op basis van een zoekwoord (bijvoorbeeld Nike of koffie) snel lokale bedrijven vindt, die een bepaald merk of specifieke dienst leveren.

Alle nieuwe Search & Go LIVE-diensten werken naadloos samen met de kaart- en routetechnologie van TomTom. Als je reviews hebt bekeken en je plaats van bestemming hebt bepaald, krijg je automatisch de beste route naar je bestemming te zien. Het TomTom LIVE-systeem berekent de snelste route, rekening houdend met eventuele files, door gebruik te maken van TomTom HD Traffic.

De TomTom GO LIVE 1005 WORLD bevat kaarten van Europa (inclusief Turkije en Rusland), de Verenigde Staten, Canada, AustraliŽ, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-AziŽ en Zuidelijk Afrika. Het navigatiesysteem is verkrijgbaar vanaf 14 november 2011 voor Ä 349,95 (inclusief ťťn jaar gratis LIVE-diensten, zoals HD Traffic). De GO LIVE 1005 WORLD is ook voorzien van Bluetooth om handsfree te kunnen bellen en spraakbediening.

De eerder verschenen TomTom GO LIVE 1005 Europe biedt ten opzichte van de WORLD-uitvoering enkel kaarten van Europa, heeft geen uitbreidbaar SD-geheugen (in tegenstelling tot de WORLD-variant) en beschikt niet over de Search & GO LIVE-services.

LVTPR