Interessant:

Duurder mobiel internet KPN en Hi

nieuws 19 juli 2011 om 10:10

Vanaf 5 september introduceert KPN nieuwe mobiele abonnementen voor de merken KPN en Hi. Bellen, sms'en en mobiel internet komen daarbij in één bundel en mobiele data binnen de bundel wordt duurder.

KPN meldt verder te hebben besloten "geen diensten te blokkeren of diensten afzonderlijk te tariferen" - een loos statement, aangezien dit zelfs wettelijk verboden gaat worden. De hogere datatarieven zijn volgens KPN nodig omdat "de traditionele abonnementsvormen, die sms'en en mobiel belverkeer als uitgangspunten hebben ontoereikend zijn voor de klant en voor KPN."

De nieuwe abonnementen van KPN- en Hi komen in drie varianten: één variant voor klanten die voornamelijk willen bellen en sms'en (KPN Personal Sim-SMS, Hi Bel&SMS). De tweede variant (KPN Personal Sim-SMS-Web, Hi Web) biedt naast bellen en sms'en ook internet in de bundel. De hoeveelheid belminuten, sms'jes of internet MB's loopt samen op, afhankelijk van de hoogte van de bundel. Ten derde kan je kiezen voor een premium abonnement (KPN Bel-SMS-WebXL, Hi Messaging) met een hogere internetsnelheid en meer MB's voor mobiel internet.

Nieuwe KPN-tarieven mobiel internet vanaf 5 september 2011
Nieuwe KPN-tarieven mobiel internet vanaf 5 september 2011

Nieuwe Hi-tarieven mobiel internet vanaf 5 september 2011
Nieuwe Hi-tarieven mobiel internet vanaf 5 september 2011

KPN-dochter Telfort introduceert begin 2012 nieuwe mobiele abonnementsvormen die later zullen worden gepresenteerd.

mobiel-internetvergelijk.nl