Interessant:

Ook T-Mobile data duurder

nieuws 2 augustus 2011 om 13:14

T-Mobile biedt vanaf 15 augustus drie nieuwe abonnementen aan, waarbij - net als bij KPN en Vodafone - vooral data fors duurder wordt.

Het abonnementstype Smart Start is voor klanten die meer bellen en sms'en dan mobiel internet, Smart Plus is voor klanten die beide evenveel gebruiken en iSmart is voor klanten die altijd online zijn en het maximale uit hun smartphone willen halen. Het all-in karakter blijft behouden: je kan bellen, sms'en, mms'en en internetten uit één bundel.

De onbeperkte databundels houden per 15 augustus op met bestaan. Voor 4,95 euro per maand is het wel mogelijk om de nieuwe databundels onbeperkt te maken. Dit is echter deels een wassen neus omdat de bundel dan wel onbeperkt is, maar wel heel traag. Boven de limiet wordt de snelheid geknepen naar een onwerkbare snelheid van 64/64 Kbps. Wil je ook de snelheid op het oude niveau hebben dan kan dat door nog eens 10 euro extra te betalen. Heb je elke maand deze situatie dan kost je dat 14,95 (!) euro per maand extra.

Gelukkig zijn er ook nog een aantal verbeteringen te benoemen. Zo verhoogt T-Mobile de snelheid van het mobiel internet. Daarnaast heb je via Smart Plus en iSmart gratis toegang tot meer dan 500 T-Mobile Hotspots in Nederland.

Eerder maakten Vodafone en KPN mobiele data al duurder.

mobiel-internet-vergelijk.nl