Interessant:

Belgische bondscoach promoot seniorentelefoon

nieuws 29 april 2011 om 10:39

Georges Leekens, de bondscoach van het Belgische voetbalelftal, is door de Oostenrijkse seniorentelefoon-fabrikant Emporia ingehuurd om reclame te maken voor haar nieuwste toestel: de Emporia Essence.

De bondscoach van Belgie wordt het nieuwe gezicht voor de Emporia Essence en speelt een belangrijke rol in de reclamecampagne voor het toestel. Emporia denkt dat de 62-jarige Leekens prima aansluit bij de doelgroep, maar dat hij ook charmant genoeg is om "vrouwen van 25 tot 75 jaar aan te spreken". Een wel heel erg ruime groep...

Leekens vertelde bij de presentatie dat hij zelf ook de seniorentelefoon gebruikt. "Niet omdat ik oud word", aldus Leekens, "maar wel omdat het goed is om terug te gaan naar de basis. Keep it simple: dat is ook wat ik aan mijn spelers vraag."

Georges Leekens promoot Emporia Essence
Georges Leekens promoot Emporia Essence

De Emporia Essence is in Nederland nog niet officieel geintroduceerd, maar het is waarschijnlijk bijna hetzelfde toestel als de in februari aangekondigde Emporia Elegance Plus. Voetballer David Beckham maakte eerder reclame voor Motorola.

De Standaard