Interessant:

David Beckham als Terminator in reclame Motorola

nieuws 20 april 2009 om 08:30

Tussen alle misère bij Motorola door, komt er toch ook nog leuk nieuws van de Amerikaanse fabrikant: in een reclamecampagne voor de AURA gaan ze David Beckham het uiterlijk geven van The Terminator.

Motorola gaat vanaf eind april actief reclame voeren voor de Motorola AURA, een exclusieve luxe-telefoon van 1500 euro. In de reclameadvertenties houdt een shirtloze Beckham de AURA vast, terwijl een deel van zijn lichaam is opgelicht. Door de bijzondere rode verlichting en omdat het lijkt alsof Beckham een rood robot-oog heeft, lijkt hij in de reclame erg op The Terminator.

David Beckham in reclame voor Motorola AURA

De reclamecampagne is gemaakt door Anthony Mandler, die onder andere ook clips voor Rihanna regisseerde. Volgens Motorola is de reclame geïnspireerd op kunst uit de renaissance. De AURA is een van de weinige nieuwe Motorola-toestellen die op Nederlandse markt verkrijgbaar is, aangezien het Amerikaanse bedrijf vrijwel de hele line-up voor Nederland in 2009 heeft geschrapt. Motorola sloot al in 2006 een sponsorcontract met Beckham.

The Guardian