Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Emporia Essence 1 Foto Emporia Essence 2 Foto Emporia Essence 3

Inleiding

De Emporia ESSENCE (ook bekend als Emporia RL1 Vodafone) is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke seniorentelefoon. Het toestel is zowel geschikt om mee te bellen als om mee te sms'en en heeft een standbytijd van 200 uur en een spreektijd van 2,5 uur. Om het gebruik te vereenvoudigen heeft de Emporia ESSENCE een groot en duidelijk scherm en grote toetsen. Een trilfunctie en polyfone (en extra luide) ringtones worden eveneens ondersteund. Bij inkomende oproepen gaat ook een LED-lampje op de Emporia ESSENCE branden. Behalve als mobiele telefoon functioneert de ESSENCE ook als alarmklok en rekentoestel. Een standaard bureaulader wordt meegeleverd. Leuk om te weten: Georges Leekens, de bondscoach van het voetbalelftal van BelgiŽ, maakt(e) reclame voor de Emporia ESSENCE. Dit toestel is in september 2011 opgevolgd door de Emporia RL2.

Specificaties

De grootte van het opslaggeheugen is onbekend. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. De camera op de Emporia Essence heeft geen flitser. De Emporia Essence is uitgerust met een TFT-scherm met een resolutie van 180 x 160 pixels. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. De Emporia Essence is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Prijzen en beoordelingen Emporia Essence

Van de Emporia Essence staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Emporia Essence is door 3bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 5,7. Lees in het Emporia Essence testoverzicht de testen

Specificaties Emporia Essence

Algemeen
ProductEmporia Essence
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
Afmetingen107,0 x 50,0 x 12,0 mm
IP codering
Soort simkaartmini-SIM
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie180 x 160px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB