Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Emporia ELEGANCE Plus 1

Inleiding

Emporia ELEGANCE Plus algemeen

De Emporia ELEGANCE Plus (ook bekend als de Emporia ELEGANCE Premium) - de opvolger van de Emporia ELEGANCE - heeft enkele extra's die zorgen voor veel gebruikersgemak. De mobiele telefoon heeft onder andere een Bluetooth-functie en op de achterzijde van het toestel is een noodknop toegevoegd. Met deze noodknop kan de gebruiker de speciaal door Emporia ontwikkelde noodoproepfunctie inschakelen waarbij vijf vooraf opgeslagen nummers met één druk op de noodknop automatisch gebeld worden. Met de spraakfunctie is het mogelijk het toestel te laten uitspreken of bijvoorbeeld de toetsenbordblokkering of de wekker is ingeschakeld. Bovendien spreekt de telefoon ook de wektijd uit en vertelt hij elk heel uur hoe laat het is.

Specificaties

De grootte van het opslaggeheugen is onbekend. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Het toestel ondersteunt Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets). De camera op de Emporia ELEGANCE Plus heeft geen flitser. De Emporia ELEGANCE Plus is uitgerust met een TFT-scherm. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieën voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. De Emporia ELEGANCE Plus is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Prijzen en beoordelingen Emporia ELEGANCE Plus

Van de Emporia ELEGANCE Plus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Emporia ELEGANCE Plus beschikbaar.

Specificaties Emporia ELEGANCE Plus

Algemeen
ProductEmporia ELEGANCE Plus
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartmini-SIM
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB