Interessant:

Belgacom en Club Brugge sluiten partnership

nieuws 2 juli 2012 om 11:30

De Belgische operator Belgacom heeft een partnership gesloten met de Belgische topvoetbalclub Club Brugge. Het betreft een 'interactief partnership' dat verder gaat dan reguliere sponsoring.

Club Brugge is een van de grootste voetbalclubs in Vlaanderen en draait sinds mensenheugenis mee in de top van het Belgische voetbal. De huidige trainer van Club Brugge is Georges Leekens, ex-bondscoach van BelgiŽ, die in het verleden†reclame maakte voor de seniorentelefoons van Emporia.

Het persbericht rept van een 'echt interactief partnership dat inspeelt op het voetbalgebeuren met tal van aantrekkelijke toepassingen voor zowel de klanten van Belgacom als de supporters van Club Brugge'.†Belgacom belooft dat Club Brugge supporters 'nog beter hun club kunnen volgen dankzij toepassingen van Belgacom zoals Internet Overal en TV Overal'.

Elke supporter die in juli Proximus-klant (onderdeel van Belgacom red.) wordt, zal via een link op www.clubbrugge.be†een maand lang gratis toegang krijgen tot Deezer, de online muziekcatalogus met meer dan 18 miljoen songs.†Via de websites www.Belgacom11.be en www.deezer.com kunnen de supporters luisteren naar Blue Army, de radiozender van Club Brugge, met de favoriete playlists van de spelers.

Supporters die Belgacom-klant worden, krijgen waardebonnen voor aankopen in de Clubshop. Als Belgacom-klant kunnen ze dan Club Brugge volgen op internet, Belgacom TV en Club TV, dankzij Internet Overal en TV Overal.

In Nederland was Simpel.nl een van de grootste sponsors van het voetbal; de sim-only-aanbieder sponsorde vorige seizoen (2011/2012) FC Utrecht en Vitesse (als shirtsponsor) en ADO Den Haag en Roda JC (als business-partner). De shirtsponsoring van FC Utrecht en Vitesse is in het seizoen 2012/2013 echter alweer beeindigd.

portablegear.nl