Interessant:

TomTom met navigatie voor iPhone 4

nieuws 23 juni 2010 om 11:17

TomTom introduceert een iPhone 4 compatible TomTom applicatie. De TomTom app voor iPhone versie 1.4 is compatibel met iOS 4 en heeft onder andere een multitaskingfunctionaliteit.

In versie 1.4, die al eerder werd aangekondigd maar nog moest worden goedgekeurd door Apple, heeft TomTom diverse multitaskingmogelijkheden ingebouwd in de app, zodat je navigatie-instructies ontvangt, zelfs als je op dat moment andere iPhone applicaties aan het gebruiken zijn:

Je kan bijvoorbeeld nu bellen en gebeld worden terwijl je de juiste route blijft volgen, dankzij visuele instructies bij elke afslag. Dankzij deze functie krijg je tijdens het bellen continu visuele instructies, zodat je nooit meer hoeft te kiezen tussen bellen of ononderbroken navigeren naar de plaats van bestemming.

Je kan echter ook andere apps op het scherm bekijken terwijl je tegelijkertijd bij elke afslag gesproken instructies ontvangt van de TomTom app, die op dat moment op de achtergrond draait. Of dit bevorderlijk is voor de verkeersveiligheid is een tweede ...

Nieuw is ook de mogelijkheid om je routes te delen. Je kan nu details over je huidige locatie, bestemming en route per email naar anderen verzenden. Deze functie is een handige manier om vrienden en familie te laten weten waar je bent en waar je naar toe gaat.

"TomTom gaat weer een stap verder in het bieden van oplossingen waarmee gebruikers nog efficiŽnter en veiliger hun bestemming kunnen bereiken," zegt Tom Murray, senior vice president marktontwikkeling van TomTom. "We introduceren met trots de nieuwe versie van de TomTom app voor iPhone met het nieuwe iOS 4. iPhone gebruikers kunnen niet alleen profiteren van TomToms toonaangevende navigatietechnologie, maar dankzij deze nieuwe multitaskingfunctionaliteit kunnen ze ook andere fantastische iPhone functies gebruiken terwijl ze ononderbroken rij-instructies ontvangen van de TomTom app."

De iPhone 4 draat bij levering op iOS 4. De iPhone 3GS, iPhone 3G en iPod touch zijn er via iTunes 9.2 naar te updaten.

portablegear.nl