Interessant:

Apple iPad pas in juli 2010 in Nederland

nieuws 7 mei 2010 om 14:40

Apple heeft laten weten dat de iPad vanaf 28 mei ook buiten de VS verkrijgbaar zal zijn, onder andere in Duitsland; Nederland en BelgiŽ moeten echter nog tot juli wachten.

Vanaf maandag 10 mei zijn alle iPad-modellen te bestellen bij de Apple Online Store in AustraliŽ, Canada, Duitsland, Frankrijk, ItaliŽ, Japan, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Vanaf 28 mei is de iPad in deze landen vervolgens leverbaar.

Apple voegt hieraan toe "van plan te zijn" om de iPad (waarvan er reeds 1 miljoen verkocht zijn) in juli uit te brengen in Nederland en BelgiŽ (en daarnaast ook in Hongkong, Ierland, Luxemburg, Mexico, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk en Singapore). Apple vervolgt: "de datum waarop de iPad in de winkel ligt en de prijzen per land zullen voor deze negen extra landen op een later tijdstip bekend worden gemaakt." Oftewel: of de iPad daadwerkelijk in juli eindelijk officieel naar Nederland komt, is nog steeds niet helemaal zeker. Gelukkig is Apple's iPad vanaf eind mei dus wel in Duitsland te koop, zodat je in elk geval niet heel erg ver over de grens hoeft om hem in huis te halen.

Als je nog eerder een iPad wil, kan je er eventueel ook eentje importeren. Bekijk hier tips voor het importeren van een iPad.

portablegear.nl