Interessant:

SMS'je verraadt affaire senator

nieuws 25 november 2009 om 08:30

In Amerika is een senator betrapt op een buitenechtelijke affaire door een sms'je; de man van de vrouw met wie hij vreemdging ontdekte het sms-bericht.

De echtgenoot maakte de inhoud van het sms-bericht publiekelijk openbaar in het programma Nightlife op de Amerikaanse zender ABC. De senator had de affaire al eerder toegegeven, maar in het interview met de echtgenoot werden nog wat meer details prijsgegeven.

De man vertelde onder meer dat hij jarenlang bevriend was geweest met de senator voordat hij de affaire ontdekte. Verder merkte hij op dat de senator "huilt als een baby. Hij verstopt zijn hoofd in zijn handen en huilt als een klein kind". De man ontdekte het sms-bericht toen hij een keer het mobieltje van de senator leende omdat zijn eigen telefoon het niet deed. De senator heeft geprobeerd de affaire af te kopen.

In 2008 moest de burgemeester van het Amerikaanse Detroit de cel in wegens het versturen van 14.000 seks-sms'jes. Ook de Finse minister van Buitenlandse Zaken viel in 2008 door het ijs vanwege sms'jes naar een stripteasedanseres. Verder werd in 2008 een Australische man door een sms'je naar de verkeerde vrouw betrapt op overspel.

Cellular-news