Interessant:

Tiger Woods verraadden door sms'jes

nieuws 23 december 2009 om 08:30

Tiger Woods, de steenrijke golfer die eind dit jaar zijn onberispelijke imago verloor, viel onder meer door de mand nadat een maitresse pikante sms'jes van hem openbaar maakte.

Meerdere vrouwen zeggen overigens de maitresse van Tiger Woods te zijn geweest en Woods heeft dit ook al toegegeven. Een van de maitresses, Jaimie Grubbs, bleek echter nogal publiciteitsgeil en maakte in de Amerikaanse media enkele pikante sms'jes van Tiger Woods openbaar.

Woods sms'te haar onder meer (vrij vertaald): 'ik zal je flink van katoen geven... wanneer was de laatste keer dat je een goede beurt hebt gehad?' en: 'Stuur me iets ondeugends... ga naar de badkamer en neem een foto'.

Jaimie Grubbs was in 2007 serveerster in een nachtclub in Las Vegas en daar ontmoette ze Woods. Volgens haar hadden ze al drie jaar een knipperlichtrelatie. Tiger Woods is inmiddels (tijdelijk) gestopt met golfen om zijn huwelijk te redden. Woods verloor door de affaires enkele grote sponsors als Gilette en Accenture. Eerder dit jaar werd een buitenechtelijke affaire van een Amerikaanse senator ook al verraden door een sms'je.

Radar Online