Interessant:

Pikante sms'jes voor Belgische premier Leterme

nieuws 24 juni 2011 om 09:49

De Belgische editie van het roddelblad Story schrijft dat de Belgische demissionaire premier Leterme 849 pikante sms'jes naar een minnares heeft gestuurd; Leterme ontkent.

De Belgische Story zegt 'harde bewijzen' te hebben dat Leterme twee jaar geleden een 'stomende relatie' had met ene 'M.V. uit Brasschaat'. Leterme zou vooral met zijn minnares gesms't hebben, maar hij zou haar ook wel eens in zijn ambtswoning hebben ontvangen, aldus Story. Het roddelblad meldt verder dat Leterme werk bij Buitenlandse Zaken voor de vrouw had geregeld. Dat maken ze op uit verschillende sms'jes, waarvan in eentje onder meer staat: Lieve X., maak je helemaal geen zorgen. Ik hoop dat het lukt om bvb die contractuele job rond te krijgen… Liefs. Kus.

Story: Leterme verstuurde pikante sms'jes
Story: Leterme verstuurde pikante sms

Leterme ontkent het bericht van Story. Hij zegt de vrouw wel twee keer ontmoet te hebben, maar voor de rest is er volgens hem 'helemaal niets van waar en is de vrouw niet helemaal evenwichtig'. In het verleden kwamen ook een Amerikaanse burgemeester, een Amerikaanse senator en een Finse minister in problemen door pikante sms'jes.

Het Parool