Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,5"
Stembediening
Internet
Bluetooth
Foto TomTom RIDER 1 Foto TomTom RIDER 2 Foto TomTom RIDER 3

Inleiding

TomTom vergeet ook de motorrijder natuurlijk niet. De TomTom RIDER is speciaal ontwikkeld voor gebruik op de motor of op de scooter. Speciale features zijn de extra grote knoppen (voor gebruik met handschoenen), een ontspiegeld scherm en een speciale klep die te fel licht van de zon tegenhoudt. De TomTom RIDER is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk de RIDER Europe met een detailkaart van West-Europa en de RIDER Regional, met een detailkaart van de Benelux. De TomTom RIDER-serie werd in april 2010 opgevolgd door de Urban Rider-serie, bestaande uit de TomTom Urban Rider en de TomTom Urban Rider Pro. In februari 2013 volgde de TomTom RIDER 5.

Apparaat & afmetingen

De TomTom RIDER is een navigator met een gewicht van 310 gram. De afmetingen van de navigator zijn 11,50 x 5,80 x 9,20 centimeter. De TomTom RIDER is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De TomTom RIDER is voorzien van een 3.50\" touchscreen (320 x 240 pixels). Dankzij de geïntegreerde bluetooth module kan je de RIDER ook gebruiken als handsfreeset. De TomTom RIDER biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De RIDER wordt geleverd met kaarten van de Benelux. TeleAtlas levert de data voor de kaarten.

Prijzen en beoordelingen TomTom RIDER

Van de TomTom RIDER staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De TomTom RIDER is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,0. Lees in het TomTom RIDER testoverzicht de test

Specificaties TomTom RIDER

Algemeen
ProductTomTom RIDER
Aankondiging2006
Verkoopstart2006
Design
Kleuren

Gewicht310 gram
Afmetingen115,0 x 58,0 x 92,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm3,5"
Resolutie320 x 240px
Software
KaartenBenelux
Stembediening
Connectiviteit
Internet
Bluetooth
VerbindingUSB 2.0