Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,5"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto TomTom Urban Rider Pro 1 Foto TomTom Urban Rider Pro 2

Inleiding

De TomTom Urban Rider Pro is vrijwel hetzelfde model als de originele TomTom Urban Rider, maar is als extra voorzien van een Bluetooth-headset. Beide zijn navigatiesystemen die speciaal ontworpen zijn voor motorrijders. Met de Bluetooth-headset ontvang je luid en duidelijk instructies en is het mogelijk om onderweg binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken te voeren. Voor motorrijders heeft de Urban Rider extra grote iconen, zodat het systeem ook met handschoenen aan goed te bedienen is. Het eenvoudige menu bestaat uit twee knoppen: 'Plan route' en 'Bekijk kaart'. Hierdoor hoeven motorrijders niet meer door veel menu's te navigeren, wat de veiligheid ten goede komt. De TomTom Urban Rider Pro is verder voorzien van geavanceerde rijstrookaanwijzingen (met 3D-weergave), IQ Routes (berekent de snelste route aan de hand van actuele snelheidsgegevens van andere weggebruikers) en MapShare (waarmee je automatisch kaartcorrecties van andere TomTom-gebruikers ontvangt).áIn februari 2013 volgde deáTomTom RIDER 5.

Apparaat & afmetingen

De TomTom Urban Rider Pro is een navigatiesysteem voor motorrijders met een gewicht van 310 gram. De afmetingen van de navigator zijn 11,30 x 9,60 x 5,30 centimeter. De TomTom Urban Rider Pro is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De TomTom Urban Rider Pro is voorzien van een 3.50\" touchscreen (320 x 240 pixels). Dankzij de ge´ntegreerde bluetooth module kan je de Urban Rider Pro ook gebruiken als handsfreeset. De TomTom Urban Rider Pro biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Urban Rider Pro wordt geleverd met kaarten van West-Europa. TeleAtlas levert de data voor de kaarten.

Prijzen en beoordelingen TomTom Urban Rider Pro

Van de TomTom Urban Rider Pro staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de TomTom Urban Rider Pro beschikbaar.

Specificaties TomTom Urban Rider Pro

Algemeen
ProductTomTom Urban Rider Pro
Aankondiging2010
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

Gewicht310 gram
Afmetingen113,0 x 96,0 x 53,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm3,5"
Resolutie320 x 240px
Software
KaartenWest-Europa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingNee