Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm5,8"
OSAndroid 4.0
Opslag32 GB
WiFi
Foto Samsung Galaxy S WiFi 5.8 1 Foto Samsung Galaxy S WiFi 5.8 2 Foto Samsung Galaxy S WiFi 5.8 3 Foto Samsung Galaxy S WiFi 5.8 4

Inleiding

De Samsung Galaxy S WiFi 5.8 (ook bekend als Galaxy Player 5.8) (YP-GP1) is een mediaspeler met een groot 5,8-inch qHD-touchscreen (960 x 540 pixels), Android 4.0 Ice Cream Sandwich en de TouchWiz UX-interface. Deze mediaspeler is verder voorzien van een dual-core processor, 16GB of 32GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), WiFi, Bluetooth 4.0, GPS,  FM-radio, een VGA-webcam en een 3-megapixel camera. Onder meer de messenger-apps Google Talk en ChatON zijn voorgeinstalleerd; meer apps vind je in de Google Play Store (Android Market). De Galaxy S WiFi 5.8 komt in een witte of een zwarte editie. In april 2013 verscheen ook de Samsung Galaxy Mega 5.8 (tegelijkertijd met de Mega 6.3), een 5,8-inch Android-smartphone.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy S WiFi 5.8 is een 5,8-inch Android-mediaspeler met een gewicht van 221 gram. De afmetingen van de speler zijn 16,6 x 8,6 x 1,1 centimeter. De Samsung Galaxy S WiFi 5.8 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Geheugen en connectivity

De Samsung Galaxy S WiFi 5.8 is verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 32 GB. Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. De Galaxy S WiFi 5.8 ondersteunt verder nog WiFi, zodat je draadloos bestanden met je PC en anderen kan delen. Dankzij de ondersteuning van Bluetooth kan je ook eenvoudig muziek luisteren met een draadloze headset of draadloze speakers.

Multimedia

Met de Samsung Galaxy S WiFi 5.8 kan je zowel audio (MP3, AAC, AAC+, eAAC+, AMR, WMA, OGG en FLAC) als video (MP4, 3GP, AVI', WMV, ASF, H.263 en H.264) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 5,8\" breedbeeld scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. Deze Samsung is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Besturingssysteem

De Samsung Galaxy S WiFi 5.8 draait op Android 4.0. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.0 Ice Cream Sandwich is de eerste multi-platform variant van Android, die zowel bedoeld is voor smartphones als tablets. Nieuw in versie 4.0 zijn onder meer de People App (voor een snel overzicht, inclusief sociale netwerk-updates, van een contactpersoon), Face Unlock (telefoon beveiligen en unlocken middels gezichtsherkenning), Android Beam (snel data uitwisselen via NFC door simpelweg twee NFC-mobieltjes tegen elkaar aan te houden) en een datameter (die voor je bijhoudt hoeveel MB je verbruikt). Voor Android 4.0 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy S WiFi 5.8

Van de Samsung Galaxy S WiFi 5.8 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Galaxy S WiFi 5.8 beschikbaar.

Specificaties Samsung Galaxy S WiFi 5.8

Algemeen
ProductSamsung Galaxy S WiFi 5.8
Aankondiging2012
VerkoopstartVerwacht in Q3
Design
Kleuren

Gewicht221 gram
Afmetingen166,0 x 86,0 x 11,0 mm
Scherm
Scherm5,8"
Resolutie960 x 540px
Geheugen
OSAndroid 4.0
Opslag16 GB + microSD
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, AAC, AAC+, eAAC+, AMR, WMA, OGG, FLAC
VideoformatenMP4, 3GP, AVI', WMV, ASF, H.263, H.264
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingNee