Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 2.3
Opslag MB
Scherm3,7" (158 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Ace Plus 1 Foto Samsung Galaxy Ace Plus 2 Foto Samsung Galaxy Ace Plus 3 Foto Samsung Galaxy Ace Plus 4

Inleiding

De Samsung Galaxy Ace Plus (S7500) is de opvolger van de populaire Samsung Galaxy Ace. Net als het het originele model is de Ace Plus een minimalistisch vormgegeven smartphone met stijlvol afgeronde hoeken. Nieuw is echter het grotere display (3,65-inch) met een hogere resolutie, de snellere (1GHz)-processor en meer geheugen (3GB; 1GB voor applicaties, 2GB voor multimedia-content). Ook is op de Galaxy Ace Plus standaard Android 2.3 voorgeinstalleerd; de originele Galaxy Ace werd geleverd met Android 2.2. Uiteraard kan je bij de Ace Plus ook rekenen op de TouchWiz-interface (met de Social Hub, de Music Hub en de ChatOn-messengerservice), WiFi, 3G/HSDPA, DLNA, aGPS, Bluetooth 3.0 en ThinkFree Office (voor het bekijken van Office- en PDF-bestanden). In februari 2012 volgde de Samsung Galaxy Ace 2.†In juni 2013 volgde de†Samsung Galaxy Ace 3.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Ace Plus is een Android 2.3-smartphone met een gewicht van 113 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 11,2 x 6,0 x 1,2 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 390 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 420 uur. De Samsung Galaxy Ace Plus is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Ace Plus ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Galaxy Ace Plus kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Met de Samsung Galaxy Ace Plus kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Samsung Galaxy Ace Plus heeft 3 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Galaxy Ace Plus heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Scherm, camera & bediening

De Samsung Galaxy Ace Plus bedien je middels een touchscreen. De Samsung Galaxy Ace Plus heeft een ingebouwde camera met een 5,0 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De Samsung Galaxy Ace Plus is uitgerust met een TFT kleurenscherm (265.000 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels.

Besturingssysteem (OS)

De Samsung Galaxy Ace Plus draait op Android 2.3. Android is Google's mobiele besturingssysteem. Android 2.3 Gingerbread is de eerste editie met ondersteuning van one-touch woordselectie en copy/paste, waarmee het kopieren en plakken van woorden is vereenvoudigd. Tevens is Gingerbread de eerste versie met ingebouwde VoIP-ondersteuning, waardoor je geen applicaties van derde partijen meer nodig hebt om mee te videochatten. Ook nieuw vanaf versie 2.3 is NFC-ondersteuning, een techniek waarmee je met je mobieltje kan betalen. Voor Android 2.3 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy Ace Plus

Van de Samsung Galaxy Ace Plus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Galaxy Ace Plus beschikbaar.

Specificaties Samsung Galaxy Ace Plus

Algemeen
ProductSamsung Galaxy Ace Plus
Aankondiging2012
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

Gewicht113 gram
Afmetingen112,0 x 60,0 x 12,0 mm
IP codering
Soort simkaartmini-SIM
Accuvermogen1.300 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 2.3
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid1 core (max 1 GHz)
RAM512 MB
Uitbreidbaar
Opslag3 GB + microSD
Scherm
Scherm3,7" (158 ppi)
Resolutie480 x 320px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB