Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm4,0" (233 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Ace 3 1 Foto Samsung Galaxy Ace 3 2 Foto Samsung Galaxy Ace 3 3 Foto Samsung Galaxy Ace 3 4

Inleiding

De Samsung Galaxy Ace 3 (S7270 / S7275) is een mid-range smartphone met een krachtigere 1,2GHz dual-core processor dan de voorgaande Galaxy Ace 2. Daarnaast is dit model uitgerust met een 4-inch display, Android 4.2 Jelly Bean en 4G-ondersteuning voor snel mobiel internet. De 5-megapixel camera (met 720p HD-videorecorder) zorgt ervoor dat je altijd goede foto's maakt. Met speciale functies zoals 'Sound & Shot', 'Best Photo' en 'Buddy Photo Share' maak je jouw foto's speciaal. Andere slimme mogelijkheden van de Galaxy Ace zijn S Translator (geeft direct vertalingen, op elk moment van de dag), S Travel (altijd je reisinformatie bij de hand), Smart Stay (herkent jouw gezicht als je op je smartphone kijkt en spaart de batterij door het scherm te dimmen als je wegkijkt), S Voice (voor het uitvoeren van spraakopdrachten) en 'Easy Mode' (waarmee je je startscherm zo kan inrichten dat je eenvoudig toegang hebt tot de functies die jij belangrijk vindt). Videochatten is mogelijk dankzij de VGA-webcam/frontcamera. Daarnaast ondersteunt de Galaxy Ace 3 WiFi, WiFi-Direct, Bluetooth 4.0 en aGPS. Samsungs ChatON-messenger-app is voorgeinstalleerd. Het toestel heeft 4GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. De Galaxy Ace 3 is optioneel als dual-sim model verkrijgbaar. In juli 2014 volgde de Samsung Galaxy Ace 4.

Specificaties

De Samsung Galaxy Ace 3 is voorzien van een 1,2 GHz ARM Cortex-A9 dual-core processor met 1 GB RAM. De Samsung Galaxy Ace 3 heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is uitbreidbaar met een microSD geheugenkaart. Het vermogen van de accu bedraagt 1.800 mAh. Met de Galaxy Ace 3 kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G (LTE) ondersteuning. De snelheid van 4G heft het verschil tussen thuis en onderweg op, waardoor ook bijvoorbeeld streaming video tot de mogelijkheden behoort. Het toestel ondersteunt Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken). Foto's en video's maak je met de 5-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 0,3 megapixel. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De Samsung Galaxy Ace 3 is uitgerust met een PLS-scherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. De Galaxy Ace 3 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Besturingssysteem (OS)

De Samsung Galaxy Ace 3 draait op Android 4.2. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.2 Jelly Bean is, net als versie 4.0 en 4.1, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw ten opzichte van versie 4.1 is Gesture Typing (een geintegreerd Swype-toetsenbord) en (exclusief voor tablets) multi-user support, zodat je op een tablet meerdere user accounts kan aanmaken. Chrome wordt als standaard browser meegeleverd met Android 4.2. Voor Android 4.2 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Google Play Store (Android Market).

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy Ace 3

Van de Samsung Galaxy Ace 3 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Samsung Galaxy Ace 3 is door 3bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 6,7. Lees in het Samsung Galaxy Ace 3 testoverzicht de testen

Specificaties Samsung Galaxy Ace 3

Algemeen
ProductSamsung Galaxy Ace 3
Aankondiging2013
Verkoopstart2013
Design
Kleuren

Gewicht120 gram
Afmetingen121,0 x 63,0 x 10,0 mm
IP codering
Soort simkaartmicro-SIM
Accuvermogen1.800 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 4.2
CPU/Geheugen
ProcessorARM Cortex-A9
Kloksnelheid2 core (max 1,2 GHz)
RAM1 GB
Uitbreidbaar
Opslag4 GB + microSD
Scherm
Scherm4,0" (233 ppi)
Resolutie480 x 800px
SchermsoortPLS
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera0,3 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingUSB