Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm4,0" (233 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Ace 4 1 Foto Samsung Galaxy Ace 4 2 Foto Samsung Galaxy Ace 4 3 Foto Samsung Galaxy Ace 4 4

Inleiding

De Samsung Galaxy Ace 4 (SM-G357) (beschikbaar met 3G/HSPA+-support†ťn met 4G-support als de Galaxy Ace 4 LTE) is een smartphone met een compact, comfortabel en premium design. Het toestel heeft een 4-inch display met een WVGA-resolutie (480 x 800 pixels). Het Android 4.4 KitKat-besturingssysteem, in combinatie met Samsungs TouchWiz Essence-interface en de 1GHz dual-core processor, zorgt voor degelijke prestaties en een vlotte multitasking. Dankzij Android KitKat krijg je de beschikking over handige functies als draadloos printen, slimme (online) opslagmogelijkheden en quick office (voor het bekijken en bewerken van documenten). De 5-megapixel camera aan de achterzijde beschikt over een LED-flitser, zodat je er ook goede foto's mee maakt bij weinig licht. Tevens kan je er video's in 720p HD-kwaliteit mee opnemen. De ChatON- en Google Talk-messenger apps zijn voorgeinstalleerd, evenals toepassingen voor Google+ en Google Maps. Meer apps download je in de Google Play Store of via Samsung Apps en videochatten is mogelijk met de VGA-frontcamera. Het 4GB geheugen is uitbreidbaar via microSD en dankzij aGPS in combinatie met Google Maps is de Galaxy Ace 4 als navigatiesysteem te gebruiken. De Galaxy Ace 4 biedt tot slot prima connectiviteit met ondersteuning van WiFi, WiFi-Direct en Bluetooth 4.0.†Dit toestel was genomineerd voor de†Telecom Awards 2014.

Specificaties

De Samsung Galaxy Ace 4 is voorzien van een 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 410 dual-core processor met 1 GB RAM. De Samsung Galaxy Ace 4 heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is uitbreidbaar met een microSD geheugenkaart. Het vermogen van de accu bedraagt 1.800 mAh. Met de Galaxy Ace 4 kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G (LTE) ondersteuning. De snelheid van 4G heft het verschil tussen thuis en onderweg op, waardoor ook bijvoorbeeld streaming video tot de mogelijkheden behoort. Het toestel ondersteunt verder Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken). Foto's en video's maak je met de 5-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 0,3 megapixel. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De Samsung Galaxy Ace 4 is uitgerust met een TFT-scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Tot slot biedt de Galaxy Ace 4 een FM tuner (voor overal en altijd gratis radio). De Galaxy Ace 4 is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Besturingssysteem (OS)

De Samsung Galaxy Ace 4 draait op Android 4.4. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.4 KitKat is, net als alle versies vanaf 4.0, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw voor versie 4.4 zijn onder meer snellere prestaties en een betere accuduur. Daarnaast is er een nieuwe full-screen immersive mode waarin elke pixel op het scherm wordt weergegeven (en alle interface-elementen worden verborgen). Verder is in deze versie Google Cloud Print (waarmee je via WiFi draadloos kan printen met daarvoor geschikte apps) geintegreerd. Google Hangouts+ is vanaf Android 4.4 de centrale plaats voor communicatie: naast chat- en videogesprekken voeren kan je vanuit Hangouts nu ook SMS- en MMS-berichten versturen. Handig is verder een geintegreerde screen recorder, waarmee je een MP4-video kan maken van activiteiten op het scherm. Voor Android 4.4 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Google Play Store (Android Market).

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy Ace 4

Van de Samsung Galaxy Ace 4 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Galaxy Ace 4 beschikbaar.

Specificaties Samsung Galaxy Ace 4

Algemeen
ProductSamsung Galaxy Ace 4
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht130 gram
Afmetingen121,4 x 62,9 x 11,0 mm
IP codering
Soort simkaartmicro-SIM
Accuvermogen1.800 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 4.4
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 410
Kloksnelheid2 core (max 1,2 GHz)
RAM1 GB
Uitbreidbaar
Opslag4 GB + microSD
Scherm
Scherm4,0" (233 ppi)
Resolutie800 x 480px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera0,3 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingNee