Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 10
Opslag MB
Scherm6,5" (272 ppi)
Camera48,0 megapixel
Foto Oppo Reno4 Pro 1 Foto Oppo Reno4 Pro 2 Foto Oppo Reno4 Pro 3 Foto Oppo Reno4 Pro 4 Foto Oppo Reno4 Pro 5 Foto Oppo Reno4 Pro 6 Foto Oppo Reno4 Pro 7 Foto Oppo Reno4 Pro 8

Inleiding

Op 1 oktober 2020 introduceerde Oppo de nieuwe Reno4-serie, bestaande uit de Reno4 Z, de Reno4en de Reno4 Pro. De Oppo Reno draait op een Snapdragon 765 processor, 12 GB RAM en 256 GB opslaggeheugen. Een vingerafdrukscanner is onder het scherm geplaatst. De Oppo Reno4 Pro-camera op de achterzijde is een 3+1-combinatie, bestaande uit een 48 MP High Definition hoofdcamera, 12 MP ultragroothoeklens, 13 MP telelens en een autofocuslens met laserdetectie. De hoofdcamera wordt ondersteund door de Sony IMX586-sensor, voorzien van OIS optische anti-shake-functie.

65W SuperVOOC 2.0-oplader

De Oppo Reno4 Pro is uitgerust met een 65W SuperVOOC 2.0-oplader voor supersnel opladen. Deze specifieke snellaadtechnologie van Oppo staat al langere tijd bekend als snelste commerciële oplader binnen de branche. Zo heeft de Oppo Reno4 Pro slechts 36 minuten nodig om de 4000 mAh-batterij volledig op te laden. Met 5 minuten opladen kunnen gebruikers ruim 4 uur video’s streamen.

Besturingssysteem Oppo Reno4 Pro

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 10 biedt een aantal verbeteringen en veranderingen ten opzichte van de vorige versies. Wat direct in het oog springt is het ontbreken van de terug-toets. Google kiest bij Android 10 voor navigatie middels gebaren. Als je in het donker wel eens je telefoon raadpleegt is de nieuwe Dark theme een uitkomst. Deze modus kan je in het snelmenu aanzetten en zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een donkere achtergrond in je complete systeem. In Android 10 krijg je verder meer controle over de permissies die je een app geeft. Zo kan je bij het delen van je locatie nu instellen dat een app alleen je locatie mag gebruiken op het moment dat de app actief is. Het deelmenu, om bestanden of links met anderen te delen, is ook verbeterd én veel sneller. In Android 10 komt het deelmenu direct tevoorschijn. Als je Facebook Messenger gebruikt hebt je al een keer de zogenaamde Bubbles UI gebruikt. Het is een gemakkelijke manier om middels een zwevende ronde snelkoppeling te mutitasken. Het is een handige methode om een gesprek gaande te houden, terwijl je ondertussen met iets anders bezig bent. Google biedt deze snelkoppelingen nu standaard aan app-developers aan. Reken er dus op dat je deze manier van navigeren steeds vaker gaat zien. Google gaat de Bubbles UI gebruiken voor Hangouts en Berichten.

Prijzen en beoordelingen Oppo Reno4 Pro

Van de Oppo Reno4 Pro staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Oppo Reno4 Pro beschikbaar.

Specificaties Oppo Reno4 Pro

Algemeen
ProductOppo Reno4 Pro
Aankondiging2020
Verkoopstart2020
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen159,6 x 72,5 x 7,6 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen4.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 10
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 765
Kloksnelheid8 core
RAM12 GB
Uitbreidbaar
Opslag256 GB
Scherm
Scherm6,5" (272 ppi)
Resolutie1.080 x 1.400px
SchermsoortAMOLED
Verstevigd glass
Camera
Camera48,0 megapixel
Aantal camera's4
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera32,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid
DualSIM
VerbindingUSB-C