Interessant:

Nokia N97 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 3 juli 2009 om 10:30

De Nokia N97 ligt vanaf deze maand in de Nederlandse winkels; de N97 is een uitgebreide smartphone met touchscreen en qwerty-toetsenbord en wordt door Nokia zelf omschreven als een 'mobiele mini-computer'.

De Nokia N97 werd al in december 2008 aangekondigd, maar de release in Nederland werd verschillende malen uitgesteld. Nu is het echter dan eindelijk zover: de N97 is verkrijgbaar in Nederland.

Nokia N97

De N97 is pas Nokia's derde toestel met een touchscreen, na de Nokia 7710 en 5800 XpressMusic. Binnenkort komt daar met de Nokia 5530 XpressMusic overigens nog een vierde touchscreen-toestel bij. Bijzonder aan deze high-end smartphone is verder het display dat schuin omhoog schuift boven het qwerty-toetsenbord voor optimaal zicht, wat vergelijkbaar is met het display van de HTC Touch Pro2, dat eveneens schuin omhoog komt.

Ook verder is de Nokia N97 zeer compleet met onder andere een 5 megapixel camera met Carl Zeiss-lens, WiFi, HSDPA, aGPS, mediaspeler en maar liefst 32GB intern geheugen (uitbreidbaar middels microSD-kaart). De Nokia N97 kost rond de 600 euro. Een uitgebreide review van het toestel kan je onder meer lezen op GSM Helpdesk.

portablegear.nl