Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
Scherm1,9" (148 ppi)
Camera1,3 megapixel
Foto Samsung Tobi 1 Foto Samsung Tobi 2 Foto Samsung Tobi 3 Foto Samsung Tobi 4

Inleiding

De Samsung S3030 Tobi is een kindervriendelijke telefoon met een speels en kleurrijk uiterlijk die speciaal gericht is op jongere doelgroepen. De Tobi is daarom gemaakt van eco-vriendelijk en niet-chemisch materiaal en is verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren (blauw, groen, oranje en roze). Ook de jongste bellers krijgen met de Samsung Tobi de beschikking over MP3-ringtones, een microSD-kaartslot, GPRS, Bluetooth, een 1,3 megapixel camera, ondersteuning van games, voicerecorder, MP3/MPEG4-speler en T9. Een complete telefoon voor de allerjongsten dus.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Tobi is een kindervriendelijke telefoon met een gewicht van 85 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 9,40 x 4,50 x 1,80 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 300 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 260 uur. De Samsung Tobi is verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze, blauw, groen en zilver.

Bel- & datafuncties

De Samsung Tobi ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Tobi kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Samsung Tobi kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Samsung Tobi heeft 15 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. Dit toestel heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Multimedia

Met de Samsung Tobi kan je zowel audio (MP3) als video (MPEG4) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Tobi is voorzien van een voicerecorder. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter. De Samsung Tobi heeft een ingebouwde camera met een 1.30 megapixel resolutie.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Samsung Tobi is uitgerust met een TFT kleurenscherm (65.536 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 176 x 220 pixels.

Prijzen en beoordelingen Samsung Tobi

Van de Samsung Tobi staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Tobi beschikbaar.

Specificaties Samsung Tobi

Algemeen
ProductSamsung Tobi
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht85 gram
Afmetingen94,0 x 45,0 x 18,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag15 MB + microSD
Scherm
Scherm1,9" (148 ppi)
Resolutie176 x 220px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera1,3 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingUSB