Interessant:

Motorola AURA Celestial: speciale maan-editie AURA

nieuws 26 juni 2009 om 10:15

Op 20 juli 1969 zette Neil Armstromg de eerste stappen op de maan; ter gelegenheid van het 40-jarige jubileum hiervan introduceert Motorola de AURA Celestial, een speciale uitvoering van de Motorola AURA.

De Celestial-editie van de Motorola AURA bevat onder meer verschillende wallpapers met ruimte- en wereldlijke motieven en exclusief video- en audiomateriaal van de NASA. In elk exemplaar is de tekst "Motorola AURA Celestial Edition, Honouring the Apollo 11 Mission, 20th July 1969" gegraveerd.

Motorola AURA Celestial Edition

De Motorola AURA (reguliere editie) is een van de weinige telefoons die Motorola momenteel actief op de Nederlandse markt voert. Het is een zeer luxe en exlusieve telefoon met een prijskaartje van rond de 2000 euro. Voetballer David Beckham maakte met het uiterlijk van The Terminator reclame voor de AURA.

Motorola AURA Celestial Edition

In Duitsland is de Motorola AURAU Celestial Edition vanaf juli verkrijgbaar bij de premium-resellers en bij juweliers voor een prijs van 2200 euro. Het is niet bekend of de speciale editie ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar komt.

portablegear.nl