Interessant:

Samsung Omnia: beste toestel 2009

nieuws 26 maart 2009 om 10:13

Hi en Samsung zijn de grote winnaars geworden tijdens de uitreiking van de Graham Telecom Awards in Bussum; de Samsung Omnia werd verkozen tot beste smartphone en tot beste phone over all.

Zowel Samsung als Hi pakten op het door telecomvakblad Connexie georganiseerde TelecomGala twee gouden beelden. Hi kreeg de prijs voor "Best Telecomretailer, categorie communicatie" en "Best Telecom E-tailer". Samsung pakte met de Samsung Omnia de prijs voor zowel beste smartphone als beste overall phone.

Samsung Omnia

De LG Cookie kreeg de prijs voor de beste "basic phone", de Sony Ericsson C905 ging er met de award voor de beste cameratelefoon vandoor. Beste designtelefoon werd de HTC Touch Diamond en de Apple iPhone 3G kreeg de award voor beste multimedia-telefoon. De Nokia 5800 XpressMusic werd verkozen tot de beste muziektelefoon van 2009.

De Graham Telecom Award wordt uitgereikt in de vorm van een beeldje dat in 2008 is ontworpen door de Amsterdamse kunstenares Mirjam Janse. De naam Graham is een eerbetoon aan Alexander Graham Bell, de grondlegger van de telefonie.

Connexie