Interessant:

Sony Ericsson introduceert T707

nieuws 26 maart 2009 om 16:55

Sony Ericsson heeft de T707 onthuld, een modieuze mid-range clamshell telefoon met een 3,2 megapixel camera, multimediaspeler en UMTS/HSDPA-support voor snel internet.

Sony Ericsson T707

Net als bij de Sony Ericsson T303 zal ook nu weer tennisster Maria Sharapova, die begin 2008 gestrikt werd voor een sponsorcontract bij Sony Ericsson, deze designtelefoon promoten.

Maria Sharapova belt met de Sony Ericsson T707

"De T707 is mijn ultieme nieuwe accessoire," aldus Maria. "Ik ben altijd onderweg en mijn telefoon moet niet alleen eenvoudig te gebruiken maar natuurlijk ook elegant zijn! Dankzij de opvallende lichteffecten en persoonlijke pulseerinstellingen mis ik nooit een gesprek en ik vind het fantastisch dat ik een oproep kan dempen door alleen maar mijn hand te bewegen. Met mijn praktische en stijlvolle Bluetooth Headset HBH-PV715 kan ik bovendien oproepen beantwoorden, mijn e-mail doornemen en vanaf de telefoon naar mijn website bloggen. Het is geweldig om een telefoon te hebben die er niet alleen mooi uitziet, maar die me ook op de hoogte houdt van alles wat ik nodig heb."

Sony Ericsson T707

De Sony Ericsson T707 is beschikbaar in het zwart, blauw en roze en ligt voor de zomer ook nog in de Nederlandse winkels. De prijs is nog niet bekend.

portablegear.nl