Interessant:

Galaxy M21 met 6.000 mAh accu

nieuws 15 april 2020 om 14:06

Samsung onthult de Galaxy M21, een nieuwe midranger, met een drievoudige accu, een AMOLED scherm en een enorme 6.000 mAh accu. De Galaxy M21 is vanaf nu in Nederland beschikbaar voor een verkoopprijs van 219 euro.

“Vandaag de dag zijn smartphones hét middel waarmee we met de wereld om ons heen communiceren”, vertelt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Met de nieuwe Galaxy M21 maken we communiceren met een goede smartphone voor nóg meer mensen toegankelijk. Het scherp geprijsde toestel kun je door de krachtige batterij minstens één hele dag gebruiken en biedt je door innovatieve technologieën een superieure schermervaring.”

Met de Galaxy M21 waardeert Samsung de M-serie op. Het 6,4 inch Full HD+ Infinity-U display zorgt voor schitterende kleuren en glasheldere contrasten. Bovendien kun je de M21 door de uiterst krachtige 6000 mAh-batterij minstens 24 uur non-stop gebruiken, zonder zuinig te doen. Is de smartphone leeg? Dan laat je hem met de snellaadfunctie in mum van tijd weer op.

Samsung Galaxy M21
Samsung Galaxy M21

3-voudige camera

De Galaxy M21 is aan de achterkant uitgerust met een drievoudige camera. De hoofdcamera is een 48 megapixel groothoekcamera waarmee je prima beelden maakt. De tweede camera beschikt over een 8 megapixel sensor met een 123-graden ultragroothoeklens. Hiermee kun je wat je met je blote oog ziet daadwerkelijk vastleggen op beeld. Tot slot zorgt de 5 megapixel dieptecamera met Live Focus voor prachtige scherptediepte in (portret)foto's (bokeh). Uiteraard is een selfiecamera ook aanwezig. Die beschikt over een 20 megapixel sensor, ingebouwde filters en verschillende camerastanden.

Samsung Exynos 9611 processor

In het hart van de Galaxy M21 zit een Samsung Exynos 9611 Octacore processor. Die optimaliseert op de achtergrond instellingen, zodat je altijd kunt genieten van topprestaties en soepel kunt multitasken. Bovendien zorgt de AI-aangedreven Game Booster voor betere stabiliteit en minder stroomverbruik. Zo kan je ongestoord gamen en video's streamen en zijn zorgen over een snel leeglopende batterij verleden tijd. Om de M21 te beschermen, zijn er diverse vergrendelingsopties. Zo kun je kiezen uit de vingerafdrukscanner, gezichtsdetectie en natuurlijk de traditionele pin- en patroonoptie.

Prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy M21 is vanaf nu in Nederland beschikbaar in de kleuren zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van 219 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten