Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 10
Opslag MB
Scherm6,4" (403 ppi)
Camera48,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy M21 1 Foto Samsung Galaxy M21 2 Foto Samsung Galaxy M21 3

Inleiding

De - in april 2020 geintroduceerde - Galaxy M21 is een midranger, met een drievoudige accu, een AMOLED scherm en een enorme 6.000 mAh accu. Het 6,4 inch Full HD+ Infinity-U display zorgt voor schitterende kleuren en glasheldere contrasten. De Galaxy M21 is aan de achterkant uitgerust met een drievoudige camera. De hoofdcamera is een 48 megapixel groothoekcamera waarmee je prima beelden maakt. De tweede camera beschikt over een 8 megapixel sensor met een 123-graden ultragroothoeklens. Hiermee kun je wat je met je blote oog ziet daadwerkelijk vastleggen op beeld. Tot slot zorgt de 5 megapixel dieptecamera met Live Focus voor prachtige scherptediepte in (portret)foto's (bokeh). Uiteraard is een selfiecamera ook aanwezig. Die beschikt over een 20 megapixel sensor, ingebouwde filters en verschillende camerastanden. In het hart van de Galaxy M21 zit een Samsung Exynos 9611 Octacore processor. Die optimaliseert op de achtergrond instellingen, zodat je altijd kunt genieten van topprestaties en soepel kunt multitasken. Bovendien zorgt de AI-aangedreven Game Booster voor betere stabiliteit en minder stroomverbruik. 

Samsung onthult de Galaxy M21, een nieuwe midranger, met een drievoudige accu, een AMOLED scherm en een enorme 6.000 mAh accu. De Galaxy M21 is vanaf nu in Nederland beschikbaar voor een verkoopprijs van 219 euro.

Besturingssysteem Samsung Galaxy M21

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 10 biedt een aantal verbeteringen en veranderingen ten opzichte van de vorige versies. Wat direct in het oog springt is het ontbreken van de terug-toets. Google kiest bij Android 10 voor navigatie middels gebaren. Als je in het donker wel eens je telefoon raadpleegt is de nieuwe Dark theme een uitkomst. Deze modus kan je in het snelmenu aanzetten en zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een donkere achtergrond in je complete systeem. In Android 10 krijg je verder meer controle over de permissies die je een app geeft. Zo kan je bij het delen van je locatie nu instellen dat een app alleen je locatie mag gebruiken op het moment dat de app actief is. Het deelmenu, om bestanden of links met anderen te delen, is ook verbeterd én veel sneller. In Android 10 komt het deelmenu direct tevoorschijn. Als je Facebook Messenger gebruikt hebt je al een keer de zogenaamde Bubbles UI gebruikt. Het is een gemakkelijke manier om middels een zwevende ronde snelkoppeling te mutitasken. Het is een handige methode om een gesprek gaande te houden, terwijl je ondertussen met iets anders bezig bent. Google biedt deze snelkoppelingen nu standaard aan app-developers aan. Reken er dus op dat je deze manier van navigeren steeds vaker gaat zien. Google gaat de Bubbles UI gebruiken voor Hangouts en Berichten.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy M21

Van de Samsung Galaxy M21 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Galaxy M21 beschikbaar.

Specificaties Samsung Galaxy M21

Algemeen
ProductSamsung Galaxy M21
Aankondiging2020
Verkoopstart2020
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen159,0 x 75,1 x 8,9 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen6.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 10
CPU/Geheugen
ProcessorSamsung Exynos 9609
Kloksnelheid8 core
RAM4 GB
Uitbreidbaar
Opslag64 GB + microSD
Scherm
Scherm6,4" (403 ppi)
Resolutie1.080 x 2.340px
SchermsoortSuper AMOLED
Verstevigd glass
Camera
Camera48,0 megapixel
Aantal camera's3
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera20,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingUSB-C