Interessant:

Nieuwe iPhone SE vanaf 489 euro

nieuws 16 april 2020 om 12:16

Apple heeft de tweede generatie van de iPhone SE aangekondigd. De nieuwe SE heeft een 4,7-inch Retina HD-display en Touch ID voor goede beveiliging. Het toestel draait op dezelfde processor als de iPhone 11 en is vanaf 17 april verkrijgbaar.

“De eerste iPhone SE was een hit bij klanten die blij waren met het compacte formaat, de indrukwekkende prestaties en de betaalbare prijs. De nieuwe iPhone SE van de tweede generatie gaat in elk opzicht een stapje verder. Zo heeft hij bijvoorbeeld het beste single camera-systeem van alle iPhones, voor schitterende foto’s en video’s. Toch blijft de iPhone SE verrassend betaalbaar”, zegt Phil Schiller, senior vice president Worldwide Marketing bij Apple. “iPhone SE profiteert van de toonaangevende prestaties van de A13 Bionic-chip voor lange batterijduur, prachtige foto’s met Portretmodus en Slimme HDR en haarscherpe video’s met stereogeluid. Hij is perfect voor games en snel internetten en is voorzien van alle veiligheidsfeatures die onze gebruikers verwachten. We zijn ontzettend benieuwd wat onze klanten van de nieuwe iPhone SE vinden.”

Compact formaat

De iPhone SE 2020 heeft net als zijn voorganger, een compact formaat en is volledig opnieuw ontwikkeld. Het is de meest betaalbare iPhone van dit moment. De nieuwe iPhone SE draait op de A13 Bionic-chip. De cameramodule bestaat uit een enkele camera, volgens Apple is dit wel het beste single camera-systeem van alle iPhones tot nu toe. Dit systeem maakt gebruik van alle voordelen van computationele fotografie, waaronder Portretmodus, terwijl het toch stof- en waterbestendig is.

Apple iPhone SE 2020
Apple iPhone SE 2020

A13 Bionic-chip

De A13 Bionic-chip, zagen we het eerst in de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Als snelste chip ooit in een smartphone biedt deze chip ongeëvenaarde prestaties voor elke taak die iPhone SE voorgeschoteld krijgt. De A13 Bionic is perfect voor fotografie, gaming en AR-ervaringen, omdat elke actie vloeiend aanvoelt. Omdat de A13 Bionic is gebouwd met het oog op efficiëntie, gaat de batterij van de iPhone SE lang mee. Je kan de iPhone SE ook draadloos opladen. Dankzij WiFi 6 en LTE download je content razendsnel. Dual-sim en eSIM geeft je de mogelijkheid van twee nummers op een toestel.

Enkelvoudige cameramodule

De iPhone SE heeft het beste single camera-systeem ooit in een iPhone met de 12-MP groothoekcamera met een diafragma van f/1.8. De Image Signal Processor en de Neural Engine van de A13 Bionic worden ingezet om optimaal te profiteren van computationele fotografie, in de vorm van Portretmodus, maar liefst zes belichtingseffecten en Diepteregeling. Met behulp van machine learning en monoculaire diepteschatting maken gebruikers ook met de camera aan de voorkant van de iPhone SE prachtige portretten.

portablegear.nl


Gerelateerde producten