Interessant:

Polar Ignite ook in goud- en koperkleur

nieuws 4 september 2019 om 15:58

Polars nieuwe sporthorloge de Ignite krijgt twee nieuwe kleuropties, te weten Rose Gold en Black Copper. Hiermee komt het totaal aantal standaard kleuropties op vijf, want bij introductie was het horloge in wit, zwart of geel te koop.

De nieuwe kleuren Rose Gold en Black Copper hebben een luxe uitstraling en zijn een fraaie aanvulling op de drie reeds verkrijgbare kleuren. Ze maken het slanke, lichtgewicht ontwerp van de Polar Ignite nog aantrekkelijker voor iedereen die meent dat een fitnesshorloge in dagelijks gebruik niet alleen functioneel, maar ook opvallend en mooi mag zijn.

De Polar Ignite werd eind juni door Polar geïntroduceerd en is bedoeld voor sport- en fitnessliefhebbers om indoor en outdoor-activiteiten te combineren met een ‘always online’-levensstijl. Het fitnesshorloge beschikt over GPS, een kleurentouchscreen en een batterij die tot vijf dagen meegaat. Het biedt slaapanalyses, inzicht in het herstel en gepersonaliseerde trainingsbegeleiding. Hiermee is de Polar Ignite een veelzijdige trainingshulp bij een groot aantal sporten en activiteiten.

De edities in de kleuren Rose Gold en Black Copper zijn met een adviesprijs van 230 euro iets duurder dan de standaard zwarte versie met verwisselbare TPU-polsband (200 euro), maar even duur als de witte en de gele uitvoering met siliconen polsband.

portablegear.nl