Interessant:

Dubbele drivers op nieuwe Denon headset

nieuws 22 november 2018 om 18:22

Denon komt met een high-end draadloze koptelefoon, de AH-C820W. Deze koptelefoon levert een krachtige bas en zuiver geluid dankzij de dubbele drivers in de oordopjes. Voor 249 euro is de AH-C820W van jou.

Speciale drivers

De AH-C820W is 's werelds enige draadloze in-ear hoofdtelefoon met dual drivers voorzien van de Denon Double Air Compression Driver-technologie. Een driver is het onderdeel van de koptelefoon dat stroom omzet in geluid. Een driver is eigenlijk een mini-luidspreker. De twee drivers van 11,5 mm, zorgen voor meer bewegende lucht voor krachtige, sterk beheerste bas, ondanks het ultra-compacte ontwerp van de hooftelefoon. De drivers zijn in zink gegoten en voorzien van harsen behuizingen voor trillingsdemping en stevigheid: ergonomische vorm voor langdurig comfort. De Denon Akoestische optimalisatiepoorten, vlakbij de achterkant van de behuizingen, egaliseren de luchtdruk achter de drivers en zorgen voor betere dynamiek en daarmee minder vervorming.

Denon†AH-C820W
Denon†AH-C820W

Oordopjes met perfecte pasvorm

De AH-C820W is voorzien van Comply TZ500 oordopjes voor een perfecte pasvorm en isolatie van omgevingsgeluid. Dit zorgt voor een zuiver geluid met een goede bas. Het traagschuim wordt geactiveerd door lichaamswarmte en past zichzelf aan de vorm van de oren aan, waardoor de oordopjes in elk oor goed zitten. Ook zijn de oordopjes voorzien van een oorsmeerbescherming, wat de hygiŽne en het luistercomfort ten goede komt.

Draadloos en bedraad luisteren

Je kan de hoofdtelefoon zowel draadloos (via Bluetooth) als bedraad (via USB) verbinden.De oplaadbare batterij biedt maximaal tien uur luisterplezier, en de nekband heeft een trilfunctie om je te attenderen op een inkomende oproep op een verbonden telefoon. De gratis Denon Audio app, beschikbaar op Android and iOS smartphones, biedt audio-optimalisatie voor je draagbare apparaat, een spelersinterface ter ondersteuning van wachtlijsten / afspeellijsten en toegang tot meer dan 70.000 radiostations en twee miljoen on-demand-programma's via het TuneIn Radio platform.

De AH-C820W is vanaf december 2018 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro.

portablegear.nl