Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 8.1
Opslag MB
Scherm6,0" (274 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy J6+ 1 Foto Samsung Galaxy J6+ 2 Foto Samsung Galaxy J6+ 3 Foto Samsung Galaxy J6+ 4 Foto Samsung Galaxy J6+ 5 Foto Samsung Galaxy J6+ 6 Foto Samsung Galaxy J6+ 7 Foto Samsung Galaxy J6+ 8 Foto Samsung Galaxy J6+ 9 Foto Samsung Galaxy J6+ 10

Inleiding

De Samsung Galaxy J6+ is eind september 2018 aangekondigd samen met de Galaxy J4+ en volgt de Samsung Galaxy J6 uit mei 2018 op. De J4+ en de J6+ zijn vrijwel identiek, alleen biedt de J6+ een betere camera, een iets snellere processor en 3 in plaats van 2 GB RAM. Het 32 GB opslaggeheugen is uitbreidbaar middels een microSD-kaart tot 256 GB. Het toestel heeft een glasachtige achterkant en een 6-inch Infinity Display. Dankzij Dolby Atmos biedt de Galaxy J6+ ook surround sound. De batterij is 10% verbeterd ten opzichte van de Galaxy J6 en heeft nu een capaciteit van 3.300 mAh. Op de Galaxy J6+ zit een 13-megapixel camera aan de achterzijde en een 8-megapixel Dual Camera aan de voorkant. Daarmee maak je probleemloos een natuurlijk bokeh-effect. Met de functie Live Focus Dual Camera pas je de scherptediepte aan, ook na het maken van de foto. Dankzij het grote F1,9 diafragma aan de achterzijde van de camera maakt de camera ook goede foto's in de schemering. Gezichtsherkenning en een vingerafdruksensor zijn standaard.

Besturingssysteem Samsung Galaxy J6+

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android O (of Android 8.0 Oreo) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. Net als in Android 7 kan je gemakkelijk meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Oreo. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android 8 heb je ook meer controle over je notificaties. Zo kan je bijvoorbeeld instellen om wel notificaties te krijgen bij binnenlands nieuws, maar niet van sportnieuws. Of wel notificaties van reguliere appjes, maar niet van groepsapps. Ook kan je notificaties tijdelijk onderdrukken om ze na bijvoorbeeld een kwartier weer te laten verschijnen. Nieuw zijn ook de notification dots. Dit zijn arceringen van de app-icoontjes als er een notificatie is. Zo zie je dus direct dat je er bijvoorbeeld een nieuwe Facebook-update is. Nieuw is ook picture-in-picture (PIP). Deze techniek, bekend van televisies, geeft je de mogelijkheid om video's in een klein gedeelte van het scherm af te beelden. In de tussentijd kan je werken op je toestel. De video kan je op elke plek van het scherm neerzetten. Door de video uit beeld te schuiven, stop je het afspelen van de video. Een weinig zichtbare, maar wel belangrijke verbetering tot slot, is Google Play Protect, een virus scanner voor Android apps. Google poogt met deze virus-scanner de hoeveelheid malware op Google Play terug te dringen. Indien Play Protect problemen signaleert zal de betreffende app geblokkeerd of zelfs verwijderd worden.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy J6+

Van de Samsung Galaxy J6+ staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Galaxy J6+ beschikbaar.

Specificaties Samsung Galaxy J6+

Algemeen
ProductSamsung Galaxy J6+
Aankondiging2018
Verkoopstart2018
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen161,4 x 76,9 x 7,9 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen3.300 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 8.1
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid4 core (max 1,4 GHz)
RAM3 GB
Uitbreidbaar
Opslag32 GB + microSD
Scherm
Scherm6,0" (274 ppi)
Resolutie720 x 1.480px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Aantal camera'sNee
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera8,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G+/LTE Adv
DualSIM
VerbindingmicroUSB