Interessant:

Nieuwe draadloze koptelefoons Plantronics

nieuws 11 september 2018 om 19:02

Plantronics komt met vijf nieuwe draadloze koptelefoons voor sporters en reizigers. Alle koptelefoons bieden draadloos luistergemak voor prijzen tussen de 100 en 150 euro.

“Mensen verwachten meer dan alleen geluid van hun headsets. Ze verwachten duidelijke, eenvoudige ervaringen die hun dagelijks leven prettiger en beter maken, of ze nu hardlopen, of door het land of de wereld reizen – en onze producten bieden dat”, zegt Frank Timmermans, Regional Director Benelux & Nordics bij Plantronics.

BackBeat FIT 3100

De nieuwe in-ear BackBeat FIT 3100 is een set volledig draadloze oordoppen via bluetooth. Handig is de Always Aware-functie, waarmee je de omgeving blijf horen terwijl je gelijkertijd muziek luistert. Met name voor workouts op straat is dit ideaal. De FIT 3100 houdt het vijf uur vol op één acculading. Met de oplaadetui kan dit tot tien uur worden uitgebreid. De BackBeat FIT 3100 is beschikbaar in de kleuren zwart en grijs en heeft een adviesprijs van 150 euro.

Plantronics BackBeat FIT 3100
Plantronics BackBeat FIT 3100

BackBeat FIT 2100

De BackBeat FIT 2100 is een midrange draadloze koptelefoon. In tegenstelling tot de FIT 3100 is de FIT 2100 niet volledig draadloos. De beide oordoppen zijn met elkaar verbonden via een draagbeugel. Ook dit model beschikt over het Always Aware-ontwerp, de My Tap-functie en intuďtieve bediening. De FIT 2100 is beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw en lava black, en de adviesprijs is 100 euro.

Plantronics BackBeat FIT 2100
Plantronics BackBeat FIT 2100

BackBeat FIT 350

De FIT 350 is de goedkoopste draadloze koptelefoon van de drie nieuwe FIT-modellen. Dankzij de oorhaken en de oordoppen blijft de koptelefoon goed zitten. De 2-in-1 stabiliteitsklem zorgt voor extra stabiliteit tijdens bijvoorbeeld het hardlopen. De accu houdt het maximaal zes uur uit. De headset is zweet- en waterbestendig en is uitgerust met een sportkabel die 's nachts zichtbaar is. De BackBeat FIT 350 is beschikbaar in de kleuren zwart / grijs; grijs / bone en grijs / blauw voor een adviesprijs van 80 euro.

BackBeat GO 810

De BlackBear GO 810 is een koptelefoon voor de serieuze reiziger. Net als de BackBeat GO 410 is deze koptelefoon uitgerust met drie active noise canceling- en twee EQ-modi. Daarmee je jezelf concentreren op wat belangrijk is in de drukte van een luchthaven, vliegtuig, bus of metro. De BackBeat GO 810 is beschikbaar in de kleuren graphite black, navy blue, en bone white, biedt 20 uur luisterplezier, en heeft een adviesprijs van 150 euro.

Plantronics BackBeat GO 810
Plantronics BackBeat GO 810

BackBeat GO 410

Deze draadloze oordopjes bieden tot 12 uur luisterplezier en drie active noise canceling- en twee EQ-modi. Hierdoor krijg je controle terug over wat je hoort, zowel tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer als een tien uur durende, internationale vlucht. Dankzij zijn ranke ontwerp is de BackBeat GO 410 een ideale reisgenoot. Hij is beschikbaar in de kleuren graphite en bone en heeft een adviesprijs van 130 euro.

Plantronics BackBeat GO 410
Plantronics BackBeat GO 410

De nieuwe koptelefoons van Plantronics zijn per direct beschikbaar. Afgelopen juni introduceerde Plantronics nog de BackBeat GO 600. Deze draadloze over-het-oor headset richt zich op muziekliefhebbers die een draadloze headset zoeken van minder dan 100 euro.

portablegear.nl