Interessant:

Uitschuiftelefoon OPPO X verkrijgbaar

nieuws 6 september 2018 om 16:40

Het Chinese OPPO betreedt per vandaag de Nederlandse markt met de verkoopstart van de OPPO Find X, een telefoon bestaande uit één groot scherm met een verborgen camera. De adviesprijs is met 999 euro niet mals.

De Find X beschikt over een innovatief schuifsysteem waardoor de cameramodule in de telefoon is verborgen als de camera niet wordt gebruikt. Zodra je de camera-app opent, schiet de camera omhoog en kun je direct fotograferen. Het schuifsysteem heeft geen invloed op de batterij, want na 200 keer omhoog en omlaag schuiven is slechts 1% van de batterij verbruikt. Het schuifsysteem kan meer dan 300.000 keer gebruikt worden.

De OPPO Find X heeft aan de voorzijde een selfiecamera van 25 megapixels en een dubbele camera aan de achterzijde van 20 en 16 megapixels. De OPPO Find X is de eerste Android-smartphone met een driedimensionale en gestructureerde lichttechnologie, waardoor de telefoon ook 's nachts middels gezichtsherkenning ontgrendeld kan worden. Dit systeem is volgens OPPO 20 keer veiliger dan een vingerafdruk en net zo nauwkeurig, want de kans dat het systeem een gezicht niet herkend is slechts 1 op 1 miljoen.

OPPO Find X
OPPO Find X

Ook het oplaadsysteem van de OPPO Find X is bijzonder te noemen. De telefoon is binnen 35 minuten volledig opgeladen. Verder heeft het toestel alle high-end features van 2018, zoals 8 GB RAM, een snelle Snapdragon 845 processor en 256 GB opslaggeheugen.

Net als Huawei biedt OPPO een verlengde garantie. Met OPPO Care krijg je 1 jaar extra garantie op de telefoon, 1 jaar garantie om het scherm gratis te laten vervangen als het is gebarsten en 1 jaar garantie om het achterpaneel gratis te laten vervangen als het is gebarsten. Van 7 september tot 7 oktober krijg je een setje O-Free OPPO draadloze Bluetooth oortjes, ter waarde van 159 euro, cadeau bij aanschaf van het toestel. De OPPO Find X is verkrijgbaar in het rood en het blauw voor een adviesprijs van 999 euro.

portablegear.nl