Interessant:

Plantronics BackBeat GO 600 met twee EQ-modi

nieuws 20 juni 2018 om 13:30

Plantronics introduceert de Plantronics BackBeat GO 600. Deze draadloze over-het-oor headset richt zich op muziekliefhebbers die een draadloze headset zoeken van minder dan 100 euro.

“Onze kerncompetentie op het gebied van hoofdtelefoons, draadloze en premium-ervaringen maakt Plantronics uniek gekwalificeerd om de best mogelijke stereobeleving te bieden voor een betaalbare prijs,” zegt Greg Miller, directeur portfolio management, Personal Solutions bij Plantronics. “Bij Plantronics is het de standaard dat al onze producten superieure audiokwaliteit bieden.”

Plantronics BackBeat GO 600 - Bediening op de oorschelp
Plantronics BackBeat GO 600 - Bediening op de oorschelp

Twee equalization modi

De BackBeat GO 600 is uitgerust met twee equalization (EQ) modi. Je kan hierdoor eenvoudig wisselen tussen ‘Bass Boost’ en ‘Balanced’ EQ, de geluidscurve die kenmerkend is voor Plantronics en bedoeld is om audio van alle muziekgenres op de meest accurate manier weer te geven. Met één druk op de knop kan tussen de verschillende modi gewisseld worden. De lichtgewicht headset heeft verder een over-het-oor-ontwerp en de oorkussens van traagschuim bieden de ideale balans van comfort en isolatie. Dit resulteert in een diep, rijk geluid met minimale afleiding.

Plantronics BackBeat GO 600 - Stoer uiterlijk
Plantronics BackBeat GO 600 - Stoer uiterlijk

BlackBeat GO 600 features

De BlackBeat GO 600 biedt 18 uur draadloze luistertijd na één oplaadbeurt. Via bluetooth blijft de koptelefoon verbonden met tablet en smartphone tot een afstand van 10 meter. De oorschelpen kunnen plat gevouwen worden, wat het opbergen en meenemen vergemakkelijkt. Daarnaast biedt het comfort als de headset om de nek wordt gedragen. Dankzij specifieke bedieningselementen op het oor is het pauzeren/afspelen, overslaan van tracks, volumeregeling en het opnemen van gesprekken eenvoudig. Tot slot zorgt een breedbandmicrofoon voor heldere spraak; en kan gebruikt worden om oproepen te beantwoorden of Siri, Google Now en Cortana handsfree te benaderen via een spraakopdracht.

Plantronics BackBeat GO 600 - Geleverd met opberghoes
Plantronics BackBeat GO 600 - Geleverd met opberghoes

Prijs en beschikbaarheid

De BackBeat GO 600-headset is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, kaki, marine en grijs. De adviesprijs bedraagt 99,99 euro. Eerder op de dag werd bekend dat er drie nieuwe draadloze Sony koptelefoons in de winkel liggen.

portablegear.nl