Interessant:

Nokia 3.1 vanaf 18 juli in Nederland

nieuws 11 juli 2018 om 08:18

HMD Global, de fabrikant van Nokia telefoons, kondigt vandaag de officiële release aan van de nieuwe Nokia 3.1, die vanaf 18 juli 2018 te koop zal zijn. De adviesprijs bedraagt 149 euro.

De Nokia 3.1 is een mid-range toestel in een fraai aluminium ontwerp en draait op Android One. Android One is een kale versie van Android, die direct door Google wordt bijgehouden. Hierdoor krijgt het toestel zeer snel updates, en doordat extra software achterwege is gelaten, zijn de prestaties soepel.

“Net als zijn voorganger uit 2017, de Nokia 3, biedt de nieuwe Nokia 3.1 een harmonieuze combinatie van gebruikte materialen en een uitgekiend ontwerp. Zijn frame in gefreesd geanodiseerd metaal en zijn gebogen glazen scherm geven het toestel een originele look die ook nog eens goed in de hand ligt. De subtiele maar opvallende metalen randen zijn afgestemd op de scherp geslepen zijkanten voor een afwerking van topkwaliteit.” aldus Nokia in een persbericht.

Nokia 3.1 - Voorkant
Nokia 3.1 - Voorkant

18:9-scherm voor 149 euro

De Nokia 3.1 heeft ook een 18:9-scherm, waardoor er meer informatie op je scherm past. Het scherm is vergelijkbaar met de nieuwste flagship-producten, zodat er meer inhoud in één oogopslag kan weergegeven worden in een slank frame. Het toestel heeft een ideale grootte voor gebruik met één hand. De telefoon beschikt ook over een sterk gebogen 5,2-inch HD+-scherm. De Nokia 3.1 is verder 50% sneller dan de Nokia 3. Dankzij een 13-megapixelcamera met een verbeterde automatische scherpstelling legt de Nokia 3.1 ook herinneringen goed vast, terwijl de groothoekcamera aan de voorkant zich aanpast aan elke selfie.

Nokia 3.1 - Achterkant
Nokia 3.1 - Achterkant

Wout Martens, HMD Global: “De Nokia 3 is een zeer geslaagd model van het Nokia-smartphoneassortiment in Nederland. We hebben veel positieve feedback gekregen en we zijn enorm gemotiveerd om de ervaring van onze fans verder te verbeteren met deze nieuwe smartphone. Wij hebben ervoor gezorgd dat de Nokia 3.1 de perfecte balans biedt tussen snelheid en design, zodat het onze klanten aan niets ontbreekt.”

Twee jaar up-to-date dankzij Android One

De Nokia 3.1 ontvangt drie jaar lang maandelijkse veiligheidspatches en twee jaar updates van het besturingssysteem, conform de garantie van het Android One-programma. Daarmee is de nieuwe Nokia 3.1 een van de meest beveiligde telefoons ter wereld. De telefoon is altijd up-to-date met de nieuwste Google-services zoals Google Assistant en Google Photos dat gratis hoogkwalitatieve foto-opslag biedt.

portablegear.nl