Interessant:

Camera update voor Motorola toestellen

nieuws 28 juni 2018 om 13:48

Motorola lanceert de nieuwe versie van haar camera-app, de Moto Camera 2. De update bestaat uit een tal van nieuwe features, waaronder Goolge Lens en YouTube Live. Deze update is voor alle Motorola toestellen met dubbele camera.

"Motorola hecht veel waarde aan voortdurende innovatie en klanttevredenheid, zowel voor bestaande als toekomstige klanten", aldus Ruben Weenink, General Manager Motorola Benelux. "Met de update naar Moto Camera 2 hebben onze klanten nu nog meer mogelijkheden om hun creativiteit de vrije loop te laten en kostbare momenten vast te leggen. Motorola's Dual Lens-serie biedt veel nieuwe functies zoals Ultra-Wide-Angle, Group Selfies en Google Lens, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om informatie over de omgeving te krijgen.”

De update biedt onder andere de volgende functies:

  • Cinemagraph mode. Met deze modus kan je een deel van je foto, bijvoorbeeld een wapperende vlag, bewegend houden. Deze functie is alleen beschikbaar voor de Moto Z3 Play.
  • Portrait mode. Met deze modus, kan je fraaie portretfoto's maken, door de achtergrond van de foto te vervagen. Het vervagingseffect is na het maken van de foto nog aan te passen. Ook kan je achteraf speciale effecten toevoegen. Deze functie is bij de Z3 Play ook beschikbaar voor de selfiecamera.
  • Spot color mode. Met deze modus kan je één kleur behouden in een zwart-wit foto.
  • YouTube Live mode. Met deze modus kan je live naar YouTube streamen.
  • Google Lens. Door de ondersteuning van Google Lens wordt je camera een hulpstuk voor Google. Met Google Lens kopieer en plak je teksten met je camera, herkent je camera dieren, planten en bezienswaardigheden en kan je met je camera evenementen aan je agenda toevoegen.

De update is beschikbaar voor alle Motorola toestellen met een dubbele camera. De gratis update is verkrijgbaar in de Google Play Store en is compatible met de Motorola Moto Z3 Play, de Moto Z2 Force Edition, de Moto X4, de Moto G6, de Moto G6 Plus en de Moto G5S Plus.

portablegear.nl