Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 7.1
Opslag MB
Scherm5,2" (424 ppi)
Camera12,0 megapixel
Foto Motorola Moto X4 1 Foto Motorola Moto X4 2 Foto Motorola Moto X4 3 Foto Motorola Moto X4 4 Foto Motorola Moto X4 5

Inleiding

De Motorola Moto x4 is de opvolger van de Moto x3, die nooit in Nederland te koop is geweest. De Motorola x2 is het laatste toestel uit de x-reeks die in Nederland verkrijgbaar was. De moto x4 heeft een slimmere camera die meer doet dan alleen foto's nemen. De nieuwe Landmark Detection functie op de moto x4 maakt van de camera bijvoorbeeld een scanner voor business cards. Daarnaast kan je selfies voorzien van Face Filters. Maak goede foto’s door de gecombineerde mogelijkheden van de dual 12-megapixel en 8-megapixel camera’s op de achterkant van het toestel en de geavanceerde software met dual Autofocus Pixel technologie. Met de 16-megapixel selficamera met Adaptive Low Light modus2 en de nieuwe Panoramic Selfie functie maak je de beste selfies, zelfs bij weinig licht. De moto x4 beschikt over een 3000 mAh batterij en is IP6 waterresistent met bescherming tegen morsen, waterspatten en zelfs waterplassen. Het toestel heeft tot slot een geanoniseerd aluminium frame en Gorilla Glass dat de voor- en achterkant beschermt tegen krassen.

Besturingssysteem Motorola Moto X4

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. In Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten. Ook met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen Motorola Moto X4

Van de Motorola Moto X4 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Motorola Moto X4 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 6,0. Lees in het Motorola Moto X4 testoverzicht de test

Specificaties Motorola Moto X4

Algemeen
ProductMotorola Moto X4
Aankondiging2017
Verkoopstart2017
Design
Kleuren

Gewicht163 gram
Afmetingen148,4 x 73,4 x 8,0 mm
IP codering, IP68
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen3.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.1
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 630
Kloksnelheid8 core (max 2,2 GHz)
RAM3 GB
Uitbreidbaar
Opslag32 GB + microSD
Scherm
Scherm5,2" (424 ppi)
Resolutie1.080 x 1.920px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera12,0 megapixel
Aantal camera'sNee
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera16,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G+/LTE Adv
DualSIM
VerbindingmicroUSB